Βροντερό το "ΟΧΙ" της νεολαίας και των δημοτών Μαραθώνα για το ΧΥΤΑ Γραμματικού

Μαθητές και πολίτες του δήμου Μαραθώνα πραγματοποίησαν την Πέμπτη δυναμική κινητοποίηση κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Με κεντρικό σύνθημα «μη θάβετε τη ζωή μας στα σκουπίδια», ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχτούν τα σχέδια της περιφέρειας.

Μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Μαραθώνος, από τον Βαρνάβα έως και τον Νέο Βουτζά, σχολεία όμορων δήμων (Καπανδρίτι, Ραφήνα κ.α.), εκπρόσωποι συλλόγων αλλά και πολίτες από κάθε γωνιά του ιστορικού δήμου, εξέφρασαν έντονα την αντίθεση τους στο τεράστιο οικολογικό έγκλημα που συντελείται με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

ΑΠΩΝ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

Παρόλο που ο Ηλίας Ψινάκης, στη συνάντηση της Παρασκευής, είπε πως είναι ο πρώτος που θα ξεφτιλιστεί πανελληνίως εάν γίνει ο ΧΥΤΑ. Όπως είπε, το παιχνίδι παίζεται στις Βρυξέλλες και έδωσε τον λόγο του ότι θα βρεθεί εκεί με τους συμβούλους του και θα κινήσει γη και ουρανό για να απεντάξει την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Ωστόσο στην πορεία καθώς και στην συγκέντρωση έξω από την Δημοτική Κοινότητα της Νέας Μάκρης δεν εμφανίστηκε καθόλου! Οι κάτοικοι δεν απορούν πλέον καθώς βλέπουν οτι είναι ακόμη μια από τις υποσχέσεις που δεν θα καταφέρει να τηρήσει μαζί με άλλες που έδωσε στο παρελθόν. 

παρών τα κανάλια

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο του Star όπως παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων για την διαμαρτυρία. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή