Ο Ολυμπιακός στο Μαραθώνα για ιερό σκοπό

Με “Μια τρίπλα για το μικρό Παναγιώτη” ο Ολυμπιακός παραδίδει μαθήματα ζωής και στηρίζει παιδιά μαχητές.

Μια πρωτοβουλία του ΔΣ του ΜΕΣΜΑ να διοργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα ενάντια στο παιδικό καρκίνο και να φέρει αντιμέτωπους στο τερέν του Μαραθώνα, τους θρυλικούς παίχτες του Ολυμπιακού, με αυτούς που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον αθλητισμό του Μαραθώνα. Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 κόντρα στους βετεράνους ΜΕΣΜΑ με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που παλεύει με το παιδικό καρκίνο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 μμ στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα. Οι Βετεράνοι που θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους είναι οι: Φασούλας Παναγιώτης , Καμπούρης Αργύρης, Dusan Vukcevic, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Παραγυιός Γιάννης, Δορκοφίκης Περικλής, Ντάκουλας Βασίλης, Μαντζάνας Παναγιώτης, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Κρεμπούνης Θανάσης, Παπαχριστόπουλος Σαράντης, Γιαννόπουλος Κώστας, Πεππές Κώστας, Σκλάβος Βαγγέλης, Αγαδάκος Λάζαρος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα.

Είσοδος 5 ευρώ.

Η εκδήλωση αυτή θα τα έχει όλα! Θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία αγάπης με στόχο την απόκτηση της φανέλας του Σπανούλη με υπογραφές όλων των παιχτών της ομάδας του Ολυμπιακού, διαγωνισμός βολών, για αγόρια και κορίτσια 10-12 ετών, με δώρο 2 μπάλες με τις υπογραφές των παιχτών του αγώνα, face painting και μπαλονοκατασκευές!!

Μη λείψει κανείς!

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή