Δελτίο Τύπου ΜΕΣΜΑ: Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ και 3ημερο Σεμινάριο Προσωπικής Βελτίωσης Νέων

Με το σύνθημα ‘’Μία τρίπλα για το μικρό Παναγιώτη’’ ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στις 18:45 μμ στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα, Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού κόντρα στους Βετεράνους του ΜΕΣΜΑ.

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που παλεύει με το παιδικό καρκίνο. Οι Βετεράνοι που θα μας τιμήσουν με τη παρουσία του είναι οι: Φασούλας Παναγιώτης , Καμπούρης Αργύρης, Dusan Vukcevic, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Παραγυιός Γιάννης, Δορκοφίκης Περικλής, Ντάκουλας Βασίλης, Μαντζάνας Παναγιώτης, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Κρεμπούνης Θανάσης, Παπαχριστόπουλος  Σαράντης, Γιαννόπουλος Κώστας, Πεππές Κώστας, Σκλάβος Βαγγέλης, Αγαδάκος Λάζαρος.

Παράλληλα, το Ίδρυμα του Παναγιώτη Φασούλα και ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα προσκαλούν όλα τα παιδιά από 10 ετών και πάνω, τους γονείς και τους προπονητές όλων των αθλημάτων, στο 3ημερο σεμινάριο Προσωπικής Βελτίωσης Νέων (Life Coaching) στις 11, 13 & 14 Ιανουαρίου στο Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, με βάση τις αξίες του αθλητισμού. Πρωταθλητής πραγματικός ορίζεσαι όχι μέσα στο γήπεδο αλλά στο τερέν της ζωής, κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και σπάνιο για τη χώρα μας πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις βασικές αρχές του αθλητισμού, κανόνες υγιεινής διατροφής και προσωπικής υγιεινής, διαχείριση στρες, διαχείριση ήττας και νίκης κτλ.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα. Η είσοδος στα σεμινάρια είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568