Ε.Σ. Νέας Μάκρης: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπουδαία εντός έδρας νίκη, σημείωσε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ ΕΣΚΑ, επί της αντίστοιχης του Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης με 65 – 61


Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας για την ομάδα της Νέας Μάκρης, η οποία από την αρχή της φετινής περιόδου παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στη πορεία της. Οι λόγοι γνωστοί σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα, όμως όχι και στο ευρύτερο κοινό: Η ομάδα εκτός από τους σοβαρότατους τραυματισμούς των βασικών της παιχτών Αλ. ΚουσάσηΠ. Τσάπα (ρήξη χιαστών) που σαν αποτέλεσμα είχαν οι αθλητές να αποσυρθούν από την ενεργό δράση, του Μ. Τσάπα, καθώς και την απουσία του αρχηγού Γ. Χαχόλου λόγω προσωπικών ζητημάτων, έχει να αντιμετωπίσει και την έλλειψη προπονήσεων, λόγω του στριμώγματος πολλών Συλλόγων στο Κλειστό γήπεδο της Νέας Μάκρης. 
Επόμενος αγώνας, με τον Α.Ο. Αμπελόκηπων εκτός έδρας.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή