Το Laf Lab προσφέρει στα παιδιά ένα ταξίδι στο χρόνο - Οι συμμετοχές για παιδιά Ν.Μάκρης-Ραφήνας-Πικερμίου-Μαραθώνα

Ένα υπέροχο πολυαισθητηριακό ταξίδι ξεκινά με προορισμό τους πολιτισμούς όλου του κόσμου γεμάτο χρώμα, μουσική, χορό, γεύση, εικονική περιήγηση, κατασκευές

με τους μικρούς Lafistas επιβάτες και με αποσκευές την φαντασία μας!

Το Project λαμβάνει χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του LAF LAB, κάθε Τετάρτη στις 18.30. 

Κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός προορισμός θα είναι το επίκεντρο και η αφορμή τα παιδιά να γνωρίσουν την μουσική του, τον χορό του, τις γεύσεις του μέσα από μια σειρά αλληλεπιδραστικών δραστηριοτήτων (κατασκευές, εικονική περιήγηση κλπ).

Λίγα λόγια για το Laf Lab

To εργαστήρι LAF LAB είναι ένα όνειρο πολλών χρόνων των δημιουργών του που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Kινητήριος δύναμή είναι ο σεβασμός και η αγάπη για τα παιδιά. Στο LAF LAB αποσκοπούν στην ευτυχία των παιδιών μέσα από την βιωματική μάθηση και το παιχνίδι. 

Ίσως να μην γνωρίζετε την Μαρία Μοντεσσόρι αλλά εκείνη στάθηκε η αφορμή για τη μελέτη των σύγχρονων εκπαιδευτικών συστημάτων όπου καλλιεργούνται όλες οι εκφραστικές και αντιληπτικές ικανότητητες των παιδιών. Η ίδια πίστευε στα ίδια τα παιδιά και στις ικανότητές τους να αναπτυχθούν μόνα τους. Είναι εκείνη που «δίδαξε στα παιδιά την αγάπη για τη μάθηση και στους μεγάλους την αγάπη για το κάθε παιδί». Αυτό προσπαθεί συνεχώς και η ομάδα να κάνει με σεβασμό στην διαφορετικότητα του κάθε μικρού φίλου.

Σκοπός του LAF LAB είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών, η ευαισθητοποίηση για τις τέχνες, η αυτενέργεια και η συμφιλίωσή τους με κανόνες αλλά και την έννοια της ομαδικότητας. Και όλα αυτά με βασικό εργαλείο το παιχνίδι. Όλη η ομάδα του LAF LAB έχει ένα κοινό στόχο. Nα φεύγουν τα παιδιά χαρούμενα για όσα δημιούργησαν αλλά και με τη λαχτάρα να επιστρέψουν στον δημιουργικό κόσμο του LAF LAB.

Τα παιδιά στο LAF LAB ανακαλύπτουν νέους κόσμους, χαράζουν τον δικό τους, οργανώνουν τη σκέψη τους και εξερευνούς τους ίδιους τους εαυτούς τους.

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Παιδιά Σας περιμένουμε σένα ταξίδι όπου το διαβατήριο μας θα γεμίσει σφραγίδες και αλησμόνητες εμπειρίες.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παρακάτω είτε στο 22943 -04779

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ LAF LAB 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή