«ΑΣΠΑΛΑΘΟΣ» ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΜΑΚΡΙΝΗ ΜΗΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Κυριακή 5/11 παρουσιάστηκε στην βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Μάκρης η δεύτερη ποιητική συλλογή της Μήνας Μητροπούλου, με τίτλο "Ασπάλαθος". 

Η συγγραφέας-ποιήτρια Μήνα, μοιράστηκε με το κοινό στιγμές της προσωπικής της διαδρομής και μίλησε εκτενώς για την ποιητική της συλλογή.

"Ο ποιητής", ανέφερε μεταξύ άλλων, "οραματίζεται και η ποίησή του πηγάζει από τους οραματισμούς αυτούς." Αναφέρθηκε επίσης στους λόγους που την ώθησαν να γράψει τη δεύτερη ποιητική της συλλογή. Το κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον όλη την παρουσίαση μέχρι το τέλος της. 

Όσοι παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα  είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά την ποιήτρια Μήνα Μητροπούλου, και να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της ποίησης. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, τόσο ή ίδια η συγγραφέας όσο και τα άτομα που είχαν κληθεί για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής, απήγγειλαν ποιήματα, με μοναδικό τρόπο.

Οι εντυπώσεις των θεατών άριστες !

Το πολύ ξεχωριστό της βραδιάς,  εκτός από τις ομιλίες και την ανάγνωση ποιημάτων, ήταν η μελοποίηση του ποιήματος "Επιστροφή" από την ποιητική συλλογή της Μήνας, που παρουσιάστηκε και τραγουδήθηκε ζωντανά. 

 

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο χώρο της βιβλιοθήκης του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου του Δήμου μας στη Νέα Μάκρη έζησε έντονα συναισθήματα και πέρασε μια πολύ όμορφη βραδιά!

 

Ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο αυτό εγχείρημα της δικής μας Μήνας Μητροπούλου. 
Πάντα επιτυχίες.! 
Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή