Ολοκληρώθηκε η ημερίδα: "Αθλητικός Τουρισμός στο Μαραθώνα: Ευκαιρίες και Προοπτικές"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Μαραθώνος πραγματοποίησαν με επιτυχία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00, την Ημερίδα με θέμα: Αθλητικός Τουρισμός στο Μαραθώνα: Ευκαιρίες και
Προοπτικές, στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου.


Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις αλλά και πολλές τοποθετήσεις από το κοινό, τις οποίες θα επεξεργαστεί η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Μαραθώνος.

Τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της εκδήλωσης θα αναρτηθούν το προσεχές διάστημα στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαραθώνος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το Marathon Village (Φειδιππίδου 94) προσέφερε γεύμα στους εισηγητές της εκδήλωσης στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

Μαραθώνας 31 / 10 /2017

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής 

Αναστασία Παππά Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνος

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) 

Νεκτάριος Καλαντζής Δημοτικός Σύμβουλος

 

  • Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός
  • Στην ημερίδα "το παρών" έδωσαν τόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μαραθώνος κ.κ. Σπ. Λιβαθινός, Δήμητρα Κάκαρη και Π. Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος  της Δ.Ε. Μαραθώνος Άγγελος Λένας, η Πρόεδρος της Δ.Ε Βαρνάβα Χαρά Ασημακοπούλου, ο πολιτευτής Γ. Κότσιρας, η Πρόεδρος του Συλλόγου ‘’Τύμβος’’, απο την εφημερίδα ΖΩ, ο εκδότης κ. Ζουγανέλης Ι ,Εκπρόσωποι συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή