ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: Το REBOUND που την ανέβασε ψηλά

Από την έντυπη έκδοση

της Μαρίας Δ.

Το βιβλίο της Μαρίας Παπαϊώννου με τίτλο Rebound παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Βασίλης Ρώτας την Κυριακή 15 Οκτώβρη.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση απολαμβάνοντας τον αυθορμητισμό, τη ζωντάνια και την μεταδοτικότητα της Μαρίας Παπαϊωάννου από τα αποσπάσματα του βιβλίου της. Συμμετείχαν επίσης: Ελίνα Βαρβαρήγου (συγγραφέας), Κατερίνα Μιχαλιτσιάνου (συγγραφέας), Δήμητρα Παπακωνσταντοπούλου (συγγραφέας), Ιωάννα Κυρίτση (ηθοποιός).

Η ίδια φανερά συγκινημένη θέλησε να δηλώσει προς όλους τους παρευρισκόμενους τις πιο βαθιές της ευχαριστίες. Νιώθει, δε, ιδιαίτερη συγκίνηση που εκτός από την ίδια ο κόσμος αγκάλιασε με τόση αγάπη και το βιβλίο της

Το ίδιο το βιβλίο, έχει ήδη εξαντληθεί από μεγάλα βιβλιοπωλεία, και διαβάζοντάς το βλέπεις πως είναι ένα ταξίδι που βουτάει στα βαθιά της ανθρώπινης διάστασης, μιλάει για τις αλήθειες και την αγάπη μέσα από μικρές ιστορίες, αναφέρεται σε εκείνες τις ανεξέλεγκτες δυνάμεις που ορίζουν τον τρόπο που κινείται η ζωή του καθενός. Αν αναγνωρίσετε σε κάποια σημεία τον εαυτό σας είναι γιατί το REBOUND μιλάει βαθιά στη συνείδηση του Εγώ του Αναγνώστη.

Το REBOUND είναι η Μαρία Παπαϊωάννου, το REBOUND είναι Εγώ, το REBOUND είναι Εσύ…. Αλήθεια, έχετε δει ποτέ σας μπλε χιόνι;

Η Μαρία Παπαιωάννου γεννήθηκε το 1984 στα Εξάρχεια όπου και μεγάλωσε. Τα καλοκαίρια της τα περνάει στην Νέα Μάκρη από όπου κατάγεται. Εκεί μεγάλωσε και την μεγάλη της κόρη μέχρι την ηλικία των πέντε χρονών. Έχει σπουδάσει θέατρο και είναι Υπεύθυνη Social Media & Internet στην Εθνική Ασφαλιστική. Έργα της έχουν δημοσιευθεί στον Ηλεκτρονικό Τύπο. Το βιβλίο της με τίτλο "Rebound" από τις Εκδόσεις Ιωλκός είναι η πρώτη της συλλογή διηγημάτων. 

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή