Οι Όρνιθες του Αριστοφάνη υποστηρίζουν το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης.

Με στόχο την διασκέδαση αλλά και την «εκπαίδευση» η παράσταση που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα, σκοπεύει να μας ψυχαγωγήσει και να μας παρακινήσει.

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν και διεξάγεται στα πλαίσια ενίσχυσης του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα.

Δεκτές γίνονται τροφές για τους μικρούς μας φίλους, τις οποίες  μπορούμε να αφήνουμε στο κυλικείο της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. καθημερινά όπως επίσης και οικονομική ενίσχυση στο κουτάκι δίπλα στην ταμειακή.

Το καλύτερο δε που μπορούμε να κάνουμε, είναι να υιοθετήσουμε ένα αδεσποτάκι !

 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η ΚΟΙΤΗ» λειτουργεί ενεργά από το 2014 και κάθε χρόνο καταφέρνει να σώζει εκατοντάδες ζωάκια από διάφορες κακουχίες.

Δεν διαθέτει εγκαταστάσεις φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων. Όλα τα ζώα παραμένουν σε σπίτια και αυλές εθελοντών μέχρι να γίνουν καλά και μετά επιστρέφουν στις γειτονιές τους.

 

Όλα τα μέλη είναι εθελοντές πολίτες που προσφέρουν αφιλοκερδώς τον ελεύθερο χρόνο τους για την προστασία και ευζωία των ζώων.

Για την κάλυψη των σκοπών του, εκτός από τις ετήσιες συνδρομές των τακτικών μελών του, το σωματείο δέχεται και δωρεές σε χρήματα ή σχετικά είδη (πχ. τροφές) και διοργανώνει φιλοζωικά μπαζάαρ στα οποία πωλούνται αντικείμενα προσφοράς των φίλων που πρόσκεινται στην ίδια ιδέα: την καλλιέργεια πνεύματος σεβασμού κάθε έμβιας ύπαρξης για δικαίωμα στη ζωή.

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή