1ος Ποδηλατικός Γύρος Μαραθώνα - Δελτίο Τύπου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα διοργάνωσε τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο του Δήμου που έλαβε χώρα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στην ιστορική περιοχή της αφετηρίας του Μαραθώνιου δρόμου.

Οι συμμετοχές μικρών και μεγάλων άγγιξαν τις 400 δίνοντάς το μήνυμα ότι ο θεσμός πρέπει να καθιερωθεί.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί τοπικοί φορείς, αθλητικά σωματεία ανάμεσά στα οποία η ΑΕΚ Αθηνών και η Πρόοδος Νέου Βουτζά, αθλητές από την Εθνική ομάδα, και ξεχωριστές προσωπικότητες με γνώση και αγάπη για την ποδηλασία.

Ο Γιώργος Κατσέλης, ομοσπονδιακός προπονητής ορεινής ποδηλασίας, έδωσε οδηγίες πριν την εκκίνηση σε όλους τους αθλητές και κυρίως στα μικρά παιδιά .

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Down Hill, Κώστας Ανδριώτης, μετά το τέλος του αγώνα επέδειξε τις ικανότητές του δίνοντας το παράδειγμα για θέληση και επιμονή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνονται από τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής:

 σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές,

 τον Διοικητή και τους Άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Αγ. Παρασκευής

 τον Διοικητή και τους Άνδρες του Α.Τ. Μαραθώνος

 τους Εθελοντές

 τους Χορηγούς

 τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Δήμου Μαραθώνος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού και σε όλους όσους βοήθησαν συμβάλλοντας στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, ευχόμενοι να μπορούν να πλαισιώνουν και τα επόμενα αθλητικά γεγονότα που έπονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ευαγγελία Τσιμήνη Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ. Σπύρος Κουρσάρης Υπεύθυνος Ποδηλατικής Διαδρομής

Γιώργος Λέπουρης Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ. Νίκος Ζουμπουρλής Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ. Μαρία Καλιακούδα Προϊσταμένη Δ/νσης Αθλητισμού Κ.Ε.Δ.ΜΑ.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή