Αντικατάσταση του Φώτη Δεληβοριά στο ΔΣ από το Βασίλη Δελαγραμμάτικα

Ο Φώτης Δεληβοριάς όπως συζητήθηκε και στην πρόσφατη Ολομέλεια της παράταξης μας παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια επιτυχούς θητείας.

Όλα αυτά τα χρόνια εκπροσώπησε επάξια τους πολίτες την παράταξη μας και τα συμφέροντα του τόπου μας με ήθος και συνέπεια στις αρχές της Δύναμης Πολιτών. Σε αντίξοες συνθήκες ιδιαίτερα της τελευταίας περιόδου, όπου η στάση της δημαρχιακής αρχής απαξιώνει τους θεσμούς και βάζει σε δοκιμασία ακόμη και τους κανόνες κόσμιας συμπεριφοράς, η παρουσία του ήταν φάρος αξιοπρέπειας και σωφροσύνης.

Στη θέση του την Παρασκευή 6-9-17 ορκίστηκε ο Βασίλης Δελαγραμμάτικας πρώτος επιλαχών της Δύναμης Πολιτών.

Σύμφωνα με την Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών της Κυριακής 24-9-2017 αναλαμβάνει επικεφαλής της παράταξής μας ο Βασίλης Δελαγραμμάτικας μέχρι σήμερα Συντονιστής της Δύναμης Πολιτών.

Όπως δήλωσε ο Φώτης Δεληβοριάς παραμένει ενεργό στέλεχος της ΔΠ σε άλλο πόστο και θα είναι πάντα δίπλα στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Μαραθώνας 10 Οκτωβρίου 2017

 

Το Συντονιστικό της Δύναμης Πολιτών

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή