Κ.Ε.Δ.ΜΑ.: Αδειοδοτήθηκε το Γυμναστήριο Καβαρνού

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των μελών της Κοινωφελούς Επιχείρησης στο Δήμο Μαραθώνα, και ιδιαιτέρως της κ. Καλλιακούδα Μαρίας και του κ. Ζουμπουρλή Νίκου, καθώς και του προέδρου της κ. Νησιώτη Γιώργου δόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η άδεια λειτουργίας για προπονήσεις ερασιτεχνικών αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο Καβαρνού. 

Η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγων. Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων συνέταξε πρακτικό στις 27/9 και εισηγήθηκε τη χορήγηση άδειας λειτουργίας για το Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού κέντρου Μαραθώνα "Καβαρνού" για προπονήσεις και ερασιτεχνικούς αγώνες Μπάσκετ και Βόλεϊ. 

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Σπύρος Κοκκινάκης, λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω πρακτικό καθώς και τις νόμιμες διατάξεις και τροποποιήσεις, αποφάσισε να χορηγήσει την άδεια λειτουργίας του Γηπέδου για δυο χρόνια. Αξίζει να αναφερθεί οτι για την χρήση του γηπέδου έχει συμβάλλει και ο Σπ. Λιβαθινός με ενέργειες που έκανε επιτυγχάνοντας την ενοικίαση του χώρου από την Τράπεζα Πειραιώς με συνέργειες και του Γιώργου Νησιώτη Προέδρου της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. 

Σημαντικά έχει συμβάλλει στην διατήρηση του χώρου και ο ΜΕΣΜΑ μέσω του προέδρου του Γ. Κοτταρίδη αλλά και των μελών του, που με προσωπική εργασία αλλά και πιέσεις προς τις σωστές κατευθύνσεις έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να πάρουν όλα τον δρόμο τους. 

Στην σχετική συνάντηση αδειοδότησης παρευρέθηκαν: 

1) Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής κος Νικόλαος Καστρίτης Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (για τους Δήμους: Αχαρναί, Διόνυσο, Ωρωπό, Μαραθώνα, Παλλήνη)

2) Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης κος Αλέξανδρος Αλεξόπουλος Υποδιοικητής Α/Β΄ Αστυνόμος Β΄

3) Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέας Μάκρης κος Βικέντιος Μαρινάκης Επιπυραγός – Υποδιοικητής Πυροσβεστικής

4) Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης (Ιατρός για τους Δήμους: Μαραθώνας, Παλλήνης, Ωρωπού) κος Νικόλαος Ψωμιάδης Ιατρός Ορθοπεδικός

5) Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.)

α) κος Γεώργιος Νησιώτης - Πρόεδρος

β) κος Νικόλαος Ζουμπουρλής - Τακτικό Μέλος Δ.Σ. και Υπεύθυνος Αδειοδότησης Γηπέδων

γ) κας Μαρίας Καλιακούδα - Προϊσταμένη Δ/νσης Αθλητισμού

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή