Παγκοσμια ημερα των ζωων και το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα Επενδύει στην γενιά του αύριο διδάσκοντας!

4 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και όταν υπάρχουν ευαισθησίες με αφορμή αυτή την ημέρα οργανώνονται εξαιρετικά πράγματα. 

Το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα "Η Κοίτη" υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα, έδωσε το δυναμικό παρόν σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο-εκδήλωση που συμμετείχαν 140 παιδιά. 

Απο το 1ο και 3ο νηπιαγωγείο και 1ο κ 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης τα παιδιά παρακολούθησαν την Doris Hagenender, διαπιστευμένη απο την ΠΦΠΟ στην διδασκαλία σεμιναρίων σε δημοτικά σχολεία, να τους εξηγεί με απλά λόγια βασικά πράγματα για την υγιεινή και την διαβίωση των ζώων. 

Η Κα Φραντζεσκα Αλεξοπουλου, συγγραφέας του βιβλίου "Μπελάδες με μουστάκια", ήταν εκεί για να αφηγηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο το βιβλίο της. Τα παιδιά ζωγράφισαν και εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο την οπτική τους για τα ζώα. 

 

Η πρόεδρος του Σωματείου, Μαρία Προδρόμου, δήλωσε στη ΖΩ φανερά συγκινημένη "Χτίζουμε το μέλλον εδώ σήμερα. Είμαι πολύ υπερήφανη" 

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή