Παρουσίαση νέας φανέλας των αθλητικών ομάδων του Μ.Ε.Σ.Μ.Α

Η παρουσίαση της νέας φανέλας και του χορηγού Marathon Village από τον ΜΕΣΜΑ

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα ΜΕΣΜΑ παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 30/9 στο αθλητικό κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα την νέα φανέλα της ομάδας καθώς επίσης και τον μέγα χορηγό του για την σεζόν 2017-18, το Marathon Village. Ο Πρόεδρος του συλλόγου ΜΕΣΜΑ, Κοτταρίδης Γιώργος στην αρχική του τοποθέτηση μέσω της οποίας παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας καλωσόρισε το μεγάλο χορηγό και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα Προγράμματα του Συλλόγου, στο νέο πρόγραμμα ‘’Ένα με την ομάδα’’ καθώς επίσης έδωσε τα συγχαρητήρια του σε παίχτρια βόλεϊ του συλλόγου που πήρε μεταγραφή σε Α1 ομάδα. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς και προπονητές του συλλόγου και συμπλήρωσε ότι το σλόγκαν της νέας συνεργασίας είναι «Μία Ομάδα Ένα Όραμα». Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Κώστας Νησιώτης ιδιοκτήτης του Marathon Village ο οποίος ανέφερε την πρόθεση του να είναι κοντά στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο επικεφαλής της Ενωμένης Πολιτείας Στέργιος Τσίρκας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Γιώργος Νησιώτης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαραθώνα Άγγελος Λένας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Λιβαθηνός, Κώστας Λάσκος, Δήμητρα Λαμπαρού, Βαγγέλης Σωτηρίου, Αναστασία Παππά, Μανώλης Γεωργάτος, Νίκος Χατζηγιάννης.

Το γήπεδο του Μαραθώνα ήταν κατάμεστο από κόσμο καθώς η βραδιά περιλάμβανε μουσική, πλούσιο μπουφέ και πολλές φωτογραφίες για μικρούς και μεγάλους με τις μασκότ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο Mr Green και ο Θρυλέων ανέβασαν το κέφι στα ύψη και διασκέδασαν το κόσμο που ανυπομονούσε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ http://mesma.gr/index.php/latestnews

 

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή