Branding-The city of Marathon

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Golden Coast στο Μαραθώνα, η Ημερίδα “Branding - The City of Marathon”, μια πρωτοβουλία της Εταιρείας Γενικού Τουρισμού “Timothy’s Family”.

Δεκατέσσερις εξέχουσες προσωπικότητες, ομιλητές και ομιλήτριες, κατέθεσαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους για πόλεις που επαναπροσδιορίζουν την εικόνα τους και τη διαχειρίζονται εποικοδομητικά, μέσω ενός οργανωμένου σχεδίου Branding.

Η έναρξη της Ημερίδας περιελάμβανε την απονομή τιμητικών πλακετών στον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, για την διαχρονική, ανιδιοτελή και αθόρυβη προσφορά του στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Μαραθώνα (το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Χορηγιών Eastern Mediterranean κος Γεώργιος Παγώνης), καθώς και στο ΣΕΓΑΣ, για την διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου της Αθήνας (το βραβείο παρέλαβε ο Α' Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της ΟΕ του Αυθεντικού Μαραθωνίου κος Παναγιώτης Δημάκος).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Διευθυντής Χορηγιών Eastern Mediterranean, κος Γεώργιος Παγώνης -ως εκπρόσωπος του κου Αθανασίου Μαρτίνου, ο Δρ. Νομικής Σχολής Αθηνών, κος Γεώργιος Κώτσηρας, ο κος Κίμων Μανιτάκης, από την Ραδιοτηλεόραση της Ιαπωνίας, ο εντεταλμένος Σύμβουλος 2 Αθλητισμού Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, κος Σπύρος Πάντζας και ο γνωστός δημοσιογράφος κος Γιάννης Μαμουζέλος.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου παρευρέθησαν: Ο κ. Λιβαθινός Σπύρος, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Στάμος Χρήστος, ο κ. Τσίρκας Στέργιος, η κα Πατεράκη Καλλιόπη, ο κ. Δεληβοριάς Φώτιος, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα», ο κ. Γεωργάτος Μανώλης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, και η κα Παππά Αναστασία, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής (Ε.Τ.Α.Π.) του Δήμου Μαραθώνα, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Αρωγοί στο εγχείρημα στάθηκαν επαγγελματίες της περιοχής, χωρίς τη συνεισφορά των οποίων η Ημερίδα, η οποία αποτελεί αφετηρία για το όραμα του Νίκου Χατζηκωνσταντή, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, συνέδραμαν με τη χορηγία τους: Fragma Café (Δημήτριος Τσουκνίδας), Golden Coast Ηotel (Άκης Παπαϊωάννου), Local Stage (Παύλος Κερασίδης), Ασφαλιστικό Γραφείο (Πέτρος Πάλλης), Γυαλισκάρι - Pastel (Θάνος Περάκης), Το Ζαχαροπλαστείο ΠΛΕΣΤΙ (Κώστας Κουρέλης), Φούρνος Δ. Κασίμη (Δημήτριος Κασίμης), Γερμανός Νέας Μάκρης (Φώτης Μάγκουρας), Φροντιστήριο ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (Ιωάννης Κουζάκος – Μαρία Ρούση), OPUS Marketing Services (Νίκος Καραγιάννης), ΑΚΡΕΜΩΝ Εκτυπωτική (Κώστας Τσελέντης).

Η ημερίδα διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Μαραθώνα.

Έντονη η απογοήτευση κι η δυσφορία των συμμετεχόντων στην εκδήλωση από την απουσία τόσο του Δημάρχου Μαραθώνα, όσο και των Αντιδημάρχων, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες επαφές μας, δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

Η Ημερίδα μεταδόθηκε μέσω live streaming και είναι διαθέσιμη στο YouTube: https://www.youtube.com/embed/9ElRozPIB-E

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή