Νίκος Χατζηγιάννης: 'Οσοι "επενδύουν" πολιτικά το μέλλον τους επικεντρώνοντας στο "πρόβλημα Ψηνάκη" οδηγούν τον τόπο σε τέλμα και εσωστρέφεια.

Φίλοι και Φίλες,
Δημότες και Κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνος,

Μετά από τρία χρόνια "διοίκησης" ΨΗΝΑΚΗ στο Δήμο Μαραθώνος, θεωρώ ότι όσοι σήμερα εξακολουθούν και "επενδύουν" πολιτικά το μέλλον τους επικεντρώνοντας στο "πρόβλημα Ψηνάκη" οδηγούν τον τόπο σε τέλμα και εσωστρέφεια.

Αν θέλουμε να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα πιο πέρα πρέπει αναμφίβολα να αφήσουμε πίσω μας τον κακό Δήμαρχο Ψηνάκη και να εστιάσουμε στις λύσεις και τα σχέδια για το μέλλον.

Τελικά, το πρόβλημα ίσως δεν είναι μόνον ο Ψηνάκης, αλλά και όλοι όσοι σε αυτόν τον τόπο αρέσκονται να υποστηρίζουν λύσεις και να προωθούν καταστάσεις που οι ίδιοι αργότερα θα αναθεματίσουν ζητώντας από το "αιμοδιψές" εκλογικό κοινό τους να τούς δώσει μία νέα ευκαιρία για να τού ξαναβρούν οι ίδιοι άλλες "λύσεις"....

Κάποιες μάλιστα φορές παρουσιάζονται και από μόνοι τους ως ... ΛΥΣΗ...

Σε αυτόν τον τόπο ο κόσμος έμαθε να ανακυκλώνει πολιτικούς παράγοντες και παραγοντίσκους, προσδοκώντας ότι το προίόν της ανακύκλωσής του θα είχε την αξία του πρωτότυπου και αυθεντικού.

Και αφού βέβαια αυτό είναι αδύνατον να συμβεί ποτέ φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....

Σήμερα πάλι πολλοί από τους παράγοντες - σωτήρες του τόπου μας υπόσχονται τάχα ότι έχουν τις λύσεις για το μέλλον, χωρίς όμως να τις λένε, χωρίς να τις σχεδιάζουν και μάλλον χωρίς και οι ίδιοι να έχουν όρεξη να τις βρουν.

Και ενώ οι ίδιοι αυτοί είχαν κατά καιρούς και έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια μας, γιατί με την όποια επιρροή τους στήριξαν καταστάσεις που οι ίδιοι σήμερα τις αναθεματίζουν, έρχονται πάλι και επιδιώκουν ξανά να πείσουν ότι αυτή τη φορά το αισθητήριό τους δεν θα τούς γελάσει καλώντας εκ νέου τον κόσμο να ακολουθήσουν τις επιλογές τους.

Είναι βέβαιο όμως ότι για να φτιάξεις καλό κρασί πρέπει να καθαρίσεις καλά το βαρέλι από το "σώσμα".

Κάθε φορά λοιπόν που κάποιοι έντεχνα προσπαθούν να οικοδομήσουν το προφίλ τους στα συντρίμμια του Ψηνάκη και του κάθε Ψηνάκη, καλό θα είναι να έχουμε στο μυαλό μας το εξής απλό :

Το οικοδόμημα Ψηνάκη έγινε συντρίμμια αφού πρώτα οικοδομήθηκε με υλικά και πρωτομάστορες πολλούς από αυτούς που σήμερα θέλουν να χτίσουν νέα οικοδομήματα.

Παλιά υλικά, παλιές τεχνικές και ανακυκλώσιμοι μάστορες, είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν νέα συντρίμμια.

Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή με όραμα, ιδέες και μετρήσιμους στόχους. Με ικανούς και άξιους ανθρώπους.
Χωρίς "βαρίδια" και χωρίς φανφάρες.


Με σοβαρότητα και σχέδιο.


Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή