Διαμαρτυρία από μέλη: "Η Πρόεδρος ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ, πετάει εκτός τα μέλη του Δ.Σ της Κεντρικής Σκηνής, βάζοντας στο Δ.Σ. απλούς πολίτες!!";

Αναμένονται αντιδράσεις στο επόμενο Δ.Σ του ΔΗΘΕΜΑ σύμφωνα με την διαμαρτυρία ορισμένων μελών.

Με μία άνευ προηγουμένου απόφαση η Πρόεδρος κα Ρίζου με τις ευλογίες μερικών μελών του Δ.Σ, σύμφωνα πάντα με την διαμαρτυρία ορισμένωv μελών της θεατρικής ομάδας, πετάνε εκτός Δ.Σ τα μέλη Κεντρικής Σκηνής τα οποία μοχθούν κάθε χρόνο και δίνουν τον εαυτό τους στο Θέατρο, και τα αντικαθιστά με αμφιβόλου γνώσεις άτομα (απλούς πολίτες), εκτός του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα, που κανένας δεν γνωρίζει την σχέση τους με το αντικείμενο του Θεάτρου. Ξεχνάνε φαίνεται ότι χωρίς την Θεατρική ομάδα και την Κεντρική Σκηνή ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ αυτή τη στιγμή !

Το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί στο ερχόμενο Διοικητικό συμβούλιο και προτείνεται από την Πρόεδρο ως εισήγηση η αντικατάσταση μελών και η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΔΗΘΕΜΑ ως ακολούθως:

Τακτικά μέλη 

Ρίζου Ευαγγελίου Χάιδω Αναστασία Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας -
Ζούρος Γεώργιος Δημοτικός Σύμβουλος Πλειοψηφίας -
Τσουπράς Βασίλειος Δημοτικός Σύμβουλος Πλειοψηφίας

(Λάσκος Κωνσταντίνος) Δημοτικός Σύμβουλος μειοψηφίας

(Λέπουρης Γεώργιος) Μέλος της μειοψηφίας

Γεωργουσόπουλος Κωνσταντίνος Μέλος με κοινωνική ή επαγγελματική δράση

Νικολάου Αθηνά 

Τσιαμούλης Χρήστος Δημότης, μόνιμος κάτοικος

Καζαζάκη-Γκόσμα Ζωή Δημότης, μόνιμος κάτοικος

 

Ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου προτείνεται να εκλεγεί η Δημοτική Σύμβουλος της Πλειοψηφίας κα Ρίζου Ευαγγελίου Χάιδω Αναστασία και ως Αντιπρόεδρος ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πλειοψηφίας, κος Ζούρος Γεώργιος.

Αναμένεται ένα "καυτό" Δ.Σ.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή