Δραστηριότητα Γιώργου Κώτσηρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ στοχευμένη σε σύγχρονα θέματα δικαιοσύνης.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου ο αν. Γραμματέας επιστημονικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτής Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Κώτσηρας, όπου στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων σχετικά με τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης διαφορών και την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων.

Στην ως άνω εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 700 άτομα, παρουσία του βουλευτή και πρ. Υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, του Ομότιμου Καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών και πρ.νομικού συμβούλου του π. Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νικολάου Κλαμαρή, καθώς και του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο Γιώργος Κώτσηρας.

Κατόπιν ο αν. Γραμματέας κ. Κώτσηρας, ο οποίος, ως νομικός, ασχολείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με σύγχρονα ζητήματα δικαιοσύνης με στόχευση την επιτάχυνση της δικαιοσύνης, επισκέφτηκε μαζί με τον αν. Τομεάρχη Δικαιοσύνης κ. Καραγκούνη την Εθνική Σχολή Δικαστών, καθώς και Ερευνητικά Κέντρα της περιοχής, όπου και συζήτησαν τα τρέχοντα ζητήματα της Δικαιοσύνης και έρευνας τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή