Ανδρουλάκης για Eldorado: Η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιθώριο να χάνει σημαντικές επενδύσεις

«Ο Πρωθυπουργός οφείλει, σήμερα κιόλας, να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους της εταιρίας ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση με απόλυτο σεβασμό στο ελληνικό και διεθνές δίκαιο».

Τα παραπάνω αναφέρει σε δήλωσή του για την απόφαση αναστολής των επενδυτικών δραστηριοτήτων της Eldorado Gold ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σε μια στιγμή που η χώρα αναζητά αγωνιωδώς επενδύσεις και ο κ. Τσίπρας παρουσίασε την επιχειρηματικά φιλική Ελλάδα ως κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης του στη ΔΕΘ, ένας εκ των μεγαλύτερων επενδυτών στη χώρα μας αναστέλλει τη δραστηριότητα του, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση», αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης και συνεχίζει τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν έχει κανένα περιθώριο να χάνει σημαντικές επενδύσεις για μικροπολιτικούς λόγους. Διακυβεύονται δισεκατομμύρια ευρώ και χιλιάδες θέσεις εργασίας. Ακόμα χειρότερα διακυβεύεται η φήμη μας ως αξιόπιστος προορισμός για διεθνή επενδυτικά κεφάλαια».

Ο Πρωθυπουργός οφείλει, σήμερα κιόλας, να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους της εταιρίας ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση με απόλυτο σεβασμό στο ελληνικό και διεθνές δίκαιο.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή