Ιατρικά απόβλητα δίπλα στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα! Τι καταγγέλουν απόστρατοι

“Βόμβα” δίπλα στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα! Σύμφωνα με καταγγελίες αποστράτων το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον 280 φορτηγά έχουν εισέλθει στο χώρο των παλιών λατομείων αδειάζοντας το φορτίο τους. Η κινητικότητα προκάλεσε την περιέργεια κάποιων οι οποίοι πήγαν στη περιοχή για να ελέγξουν τι αδειάζουν τα φορτηγά. Σύμφωνα με όσα λένε στο Militaire.gr  τα φορτηγά δεν αδειάζουν μόνο μπάζα όπως πίστεψαν στην αρχή,αλλά και ιατρικά απόβλητα!

Είναι αυτονόητο ότι οι καταγγελίες είναι σοβαρές και θα πρέπει η δημοτική αρχή να δώσει απαντήσεις. Το θέμα σαφώς ενδιαφέρει το ΠΝ, αφού τα λατομεία βρίσκονται “κολλητά” με το φράχτη της  Βάσης Νοτίου Ευβοϊκού στην οποία στεγάζεται  και λειτουργεί το Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού (Θ.Α.Ν.). Εκεί όπου παραθερίζουν οι οικογένειες των στελεχών του ΠΝ.

Το θέρετρο αποτελείται από τρία Ξενοδοχειακά συγκροτήματα των 48 δωματίων (Ξ1, Ξ2, Ξ3) έκαστο και 133 οικήματα τριών κατηγοριών (15 Α, 60 Β, 57 Γ). Συνολικά υπάρχουν 276 δωμάτια και 1062 κλίνες. Κατά τις ημέρες αιχμής το θέρετρο εξυπηρετεί περισσότερα από 1500 άτομα. Το Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού (ΘΑΝ) αποτελεί Εκμετάλλευση Εξυπηρετήσεως Προσωπικού, ευρείας οικονομικής επιφάνειας, η οποία υπάγεται στο ΓΕΝ μέσω ΝΒΝΕ. Το ΘΑΝ ως ακίνητο ανήκει στο Ταμείο Εθνικού Στόλου. 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή