Τώρα και τα προνήπια & νήπια μπορούν να γυμναστούν - ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δωρεάν προσφορά γνωριμίας για τους ενδιαφερόμενους γονείς ο πρώτος μήνας εξοικείωσης και προσαρμογής!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα πρότυπα προηγμένων αθλητικά χωρών καινοτομεί εντάσσοντας στα τμήματα υποδομών το νέο τμήμα προσχολικής αθλητικής αγωγής. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την αλόγιστη χρήση της TV, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, των κινητών τηλεφώνων κλπ. έχει σαν πρώτα θύματα τα παιδιά που τα καθηλώνει σωματικά και ψυχικά, προκαλώντας κινητικές αδυναμίες και αδέξιες κινήσεις οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι οι αιτίες του bullying στα σχολεία αργότερα. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι κινητικές δεξιότητες στην προσχολική ηλικία δεν δημιουργούνται από μόνες τους ή μέσα από το ελεύθερο παιχνίδι στην παιδική χαρά. Οι κινητικές δεξιότητες που βοηθούν τα μέγιστα στην ισορροπημένη ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού σε αυτή την τρυφερή ηλικία, αναπτύσσονται μέσα από στοχευμένα προγράμματα κίνησης που θα του δώσουν χαρά και διασκέδαση. Έτσι τα παιδιά με την συμμετοχή τους σε ομάδα συνομηλίκων, ενεργοποιούνται και αναλαμβάνουν ρόλους αποδεχόμενα και σεβόμενα τους κανόνες των εκπαιδευτικών-αθλητικών παιχνιδιών.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 2294078933, 6949472672, 6949472673

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. F Αστέρας Μαραθώνα

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή