Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων από την Εφηβική Σκηνή Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα 5-6 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης

Δύο παραστάσεις στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης

 Κυρίαρχος, ο υπηρέτης Τρουφαλδίνο που για τον επιούσιο υπηρετεί δύο αφεντάδες. Πονηρός και ταυτόχρονα απλοϊκός, πολυμήχανος και γκαφατζής, αναιδής κι ετοιμόλογος, τα θαλασσώνει και τα μπαλώνει ακαριαία, περιπλέκει τους πάντες και τα πάντα. Τελικά αποδεικνύεται αυτός αφέντης των αφεντάδων του αφού καταφέρνει να τους κοροϊδεύει και να πληρώνεται και από τους δύο. Μόνο ο έρωτας μπορεί να τον υποδουλώσει. Πιασμένος στα δίχτυα της Σμεραλδίνας, θ' αναγκαστεί στο τέλος να βγάλει τη μάσκα του και να αποκαλυφθεί.

Συντελεστές                  

Διασκεύη: από την ομάδα Εφηβική Σκηνή ΔΗΘΕΜΑ

Σκηνικά: Ζέττα Πετροπούλου

Μουσική επιμέλεια: Ευδοξία Ματαράγκα, Έλενα Διασίτη, Κατερίνα Κουκούλη

Χορογραφίες: Ιωάννα Μπάκα, Νικολία Βουκελάτου

Διδασκαλία Ξιφασκίας: Ευδοξία Ματαραγκα

Σκηνοθεσία: Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου

Παίζουν(αλφαβητική σειρά) : Νικολία Βουκελάτου, Έλενα Διασίτη, Σίλια Δημητριάδη, Γιάννης Ματαράγκας, Γιώργος Μπάρδης, Ιωάννα Μπάκα, Ευδοξία Ματαράγκα, Κωνσταντίνα Μυλούλη, Κατερίνα Κουκούλη, Φωτεινή Τριανταφυλλίδη

Παραστάσεις:

Τρίτη 5/9 και Τετάρτη 6/9 στις 21.00 στο Πολιτιστικό Ν. Μάκρη.  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Μιλτιάδου Μαντά 22 – 19 007 Μαραθώνας

Τηλέφωνο: +30 22940 69822 |

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή