Συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, με τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Μαραθώνα και συζητήθηκαν οι δυνατότητες παρέμβασης της Πολιτείας, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της δημοτικής Αρχής.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα αιτήθηκε τη συνδρομή του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στην ύδρευση του δήμου που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική.

Ο κ. Σκουρλέτης συμφώνησε στην επιχορήγηση του Δήμου, με σκοπό την υλοποίηση έργων υποδομής, για την αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ψινάκης έθεσε στον υπουργό Εσωτερικών και άλλα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο, όπως η ένταξη στο «Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ» τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, η εξόφληση των οποίων θα δώσει τη δυνατότητα στον δήμο να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στην αύξηση της επισκεψιμότητας τόσο στο Δήμο Μαραθώνα όσο και στο σύνολο της Αττικής.

Επίσης, εκφράστηκε η ανάγκη στελέχωσης του δήμου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, προκειμένου να ωριμάσουν έργα υποδομών και στη συνέχεια να υλοποιούνται αποτελεσματικά.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τα αιτήματα των δήμων, με κατεύθυνση στην αποτελεσματικότερη και ουσιαστικότερη λειτουργία τους, για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών.

 

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη και τους συνεργάτες μας συζητήσαμε και άμεσα ο Υπουργός ανταποκρίθηκε για την αποκατάσταση των ζημιών της πυρκαγιάς στο Βαρνάβα. Μια και πήγα του "έσκασα" και ένα σορό προβλήματα του Μαραθώνα και αμέσως δίνοντας μας επιχορήγηση μου έλυσε ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Επίσης του εξέφρασα την ανάγκη στελέχωσης του Δήμου με επιστημονικό προσωπικό και αμεσα έδωσε εντολή ώστε να στελεχωθεί ο Δήμος μας προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα υποδομών. Εν ολίγοις ο,τι ζήτησα στον Υπουργό μου το έδωσε και οτι πρόβλημα είχε ο Δήμος μου το έλυσε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ίδιο και ένα μεγαλύτερο στους συνεργάτες του με τη δουλειά που έχουν για να εκτελεστούν τις εντολές του! #marathon #amphictyonyofancientgreekcities #greece ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή