Βράβευση εθελοντικών Ομάδων & Φορέων Υποστήριξης του 4ου Αυθεντικού Ημιμαραθώνιου

Σε μία σεμνή αλλά ταυτόχρονα πολύ ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο χώρο του κινηματογράφου "ΑΛΙΚΗ" στο Αθλητικό-Πολιτιστικό κέντρο Νέας  Μάκρης ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα τίμησαν  τους εθελοντές που υποστήριξαν την διοργάνωση προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες,  τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, στον 4ο Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο  Μαραθώνα ,που πραγματοποιήθηκε στις 23 του περασμένου Απριλίου. 

 

Ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και  εμψυχωτές για την δημιουργική τους διάθεση και την ανιδιοτελή προσφορά  τους, υποσχόμενος ότι μετά τις δύσκολες μέρες που πέρασε ο  δήμος, έρχονται καλύτερες, οπότε θα μπορέσει να ανταποδώσει την ευεργεσία  που παράγουν οι εθελοντές για τον τόπο , παρέχοντας τους τα αναγκαία για  να συνεχίσουν το εξαίρετο έργο τους. 

 

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΜΑ , Γιώργος Νησιώτης , εκπροσωπώντας  το συμβούλιο της κοινωφελούς, ευχαρίστησε έναν έναν, όλους τους  συντελεστές του εθελοντισμού, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του, μιας και  χωρίς αυτούς η υλοποίηση ενός τόσο σπουδαίου αγώνα θα ήταν  αδύνατον να  στεφθεί με επιτυχία.

Η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για να πραγματοποιηθεί η βράβευση ,δεν  ήταν τυχαία,καθώς ,όπως ενημέρωσε εθελοντές και ΜΜΕ ο Κος Νησιώτης, μόλις λήφθηκε η απόφαση από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα, για την  ημερομηνία του 5ου Αυθεντικού Ημιμαραθωνιου Μαραθώνα, στις 29 Απριλίου  2018, προσκαλώντας τους από τώρα στο μεγάλο αυτό γεγονός του τόπου μας  και δίνοντας το σύνθημα της έναρξης των εργασιών.  Παράλληλα  εξήγγειλε και την γέννηση ενός νέου αθλητικού γεγονότος στον  Δήμο Μαραθώνα ,την 1η ποδηλατοδρομία ,η οποία θα πραγματοποιηθεί  τον  Οκτώβριο.

Ο κος Σπύρος Πάντζας, εκπροσωπώντας την περιφέρεια, τίμησε την εκδήλωση  με την παρουσία του και αφού με την σειρά του ευχαρίστησε τους εθελοντές  για την προσφορά τους, έκανε μια σύντομη δήλωση σχετικά με την αγαστή  συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μαραθώνα η οποία αναμένεται να   ενισχύσει και οικονομικά τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. 

Σε όλους τους εθελοντικούς συλλόγους και φορείς, απονεμήθηκαν τιμητικοί  τίτλοι αλλά και προσωπική ευχαριστήρια επιστολή για κάθε μέλος καθώς και  κάρτα μέλους από το  γραφείο εθελοντισμού της Κοινωφελούς  Επιχείρησης του οποίου προΐσταται η Κα Τσιμήνη Ευαγγελία η οποία  δημιούργησε την υπέροχη εκδήλωση.

Τα ίδια βέβαια απενεμήθησαν και στους μεμονωμένους εθελοντές που  συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση.   

Την απονομή ακολούθησε ένας πλούσιος μπουφές για όλους τους καλεσμένους.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ  ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ    

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Κ.Ε.Δ.ΜΑ. 

ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΕΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΤΣΙΜΗΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΛΑΣΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Φωτίου Όλγα  

ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 

ΛΕΝΑΣ ΆΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΜΠΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ, ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ  ΜΑΚΡΗΣ 

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Ν. ΒΟΥΤΖΑ – ΠΡΟΒΑΛΙΝΘΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ   ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (Ε.Σ.Ν.Μ.) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΤΥΜΒΟΣ» ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Α.Ο.Κ. ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΔΡΑΣΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Α.Σ. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ  ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή