ΜΕΣΜΑ: Ανοίγει ΞΑΝΑ το κλειστό γήπεδο στην αφετηριά Μαραθώνίου Δρόμου | Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού από τον Αθ.Μαρτίνο

Ο Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΜΕΣ Μαραθώνα και ο Πρόεδρος ΚΕΔΜΑ Δήμου Μαραθώνα επί το έργο στην αφετηρία του Μαραθώνα τακτοποιούν το αθλητικό υλικό δωρεά του Αθ.Μαρτίνου. Σύντομα όπως ενημερώνει ο Πρόεδρος ΜΕΣΜΑ Γ.Κοτταρίδης θα ανοίξει και το κλειστό γήπεδο της αφετηρίας του Μαραθώνα ώστε η νεολαία του Μαραθώνα να έχει 2 γήπεδα για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των σωματείων.

Τι έγραψε στο facebook:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ΘΕΡΜΑ τον Κο Μαρτινο για την δωρεά αθλητικού υλικού προς τον ΜΕΣΜΑ!!

Μια προσφορά ανεκτίμητη σε τέτοιες εποχές που θα δώσει την δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά του συλλόγου μας να προπονηθούν σωστά και με ασφάλεια!!

Την ίδια ώρα, μετά από μια επίπονη και μακρά διαδικασία και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κο Ρεισογλου αλλά και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ Κο Νησιώτη ανοίγουμε ΞΑΝΑ το κλειστο γηπεδο στην αφετηρια Μαραθωνιου δρομου ώστε οι μικροί μας αθλητές να βρουν ξανά την στέγη που τους έλειπε!!

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή