Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Μαραθώνα για το περιστατικό, στο δημοτικό κατάστημα της Νέας Μάκρης.

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνος με αφορμή το περιστατικό του Συμβασιούχου που κατέστρεψε υλικά αντικείμενα εντός του κτιρίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης:

ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 139/30-8-2017

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνα καταδικάζει το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στο δημοτικό κατάστημα της Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα στις 29/8/2017, καθώς επίσης και τις ανυπόστατες αναφορές εναντίον συναδέλφων και υπηρεσιών του Δήμου, και εκφράζει με βεβαιότητα ότι τα αίτια του, αφενός μεν δεν πηγάζουν σε καμία περίπτωση από την συμπεριφορά αλλά ούτε και από την εμπάθεια των συναδέλφων, αφετέρου δε, θα διαλευκανθούν με την παρέμβαση των ιθυνουσών αρχών.  Επίσης αναμένουμε από την Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη απασχόληση των εργαζομένων του Δήμου με ασφάλεια, αλλά και να προστατευτεί η Δημοτική περιουσία.  Επιπρόσθετα, το Σωματείο επισημαίνει στην ΠΟΕ ΟΤΑ την ανάγκη για αλλαγή του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, το οποίο αφορά τον έλεγχο της ψυχικής υγείας των ατόμων που θα απασχοληθούν στους ΟΤΑ, ιδιαίτερα λόγω των τελευταίων περιστατικών που έχουν λάβει χώρα πανελλαδικά.

Πρόεδρος  Βασίλειος Μανούσης

Γεν. Γραμματέας  Ευάγγελος Γεραμάνη