Γνωρίστε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις διοργανώνει Ημέρες Γνωριμίας
με θέμα «Γνωρίστε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο», ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΙΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ στις 4/9/17 στο πολιτιστικό & αθλητικό πάρκο Ν.Μάκρης στις 6.30 το απόγευμα και στις 5/9/17 στο πνευματικό κέντρο Ραφήνας - Πικερμίου στις 6.30 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντώνης Κλάψης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιείται παρουσίαση σχετικά με:
·         Τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο
·          Τα νέα προγράμματα σπουδών που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις
·          Τα ελληνόφωνα τμήματα
·         Τα προγράμματα εξ αποστάσεως φοίτησης
·         Την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ και τα ακαδημαϊκά  δικαιώματα
·         Τα προσιτά δίδακτρα και τις δυνατότητες υποτροφιών
·         Τις δυνατότητες εγγραφής, μετεγγραφής και συνέχισης σπουδών
 
·         Τη φοιτητική ζωή και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο
 
Είσοδος Ελεύθερη για το Κοινό
 
 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΣ
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ιδρύθηκε το 2007 και δέχθηκε φοιτητές για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2010. Είναι το μόνο Πανεπιστήμιο στην Πάφο. Βρίσκεται στο τέλος της Λεωφόρου Δανάης, στην τουριστική περιοχή της Πάφου ελάχιστα μέτρα από την όμορφη παραλιακή ζώνη, προσφέροντας το ιδεώδες περιβάλλον για σπουδές και φοιτητική ζωή.
 
Ως ένα νέο πανεπιστήμιο έχει υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους μάθησης έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να έχουν τον παραγωγικό χρόνο που θα τους εξοπλίσει για επιτυχή σταδιοδρομία και εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει στη ζωή τους.
Πρωταρχικός στόχος είναι αφενός η δημιουργία ενός δυναμικού μαθησιακού περιβάλλοντος και αφετέρου η παραγωγή βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας σε γνωστικά πεδία που σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες της κοινωνίας. Η επένδυση στη σύγχρονη μαθησιακή τεχνολογία και η πρόσληψη ακαδημαϊκού προσωπικού με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας και έρευνας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν τα εχέγγυα για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει το Πανεπιστήμιο.
 
Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις, θα αποκτήσεις αναγνωρισμένο πτυχίο, θα έχεις την δυνατότητα να συμμετάσχεις σε Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα (Erasmus) και θα απολαμβάνεις τις σύγχρονες υπηρεσίες που σου προσφέρει η Πανεπιστημιούπολη.
Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους χώρους διαμονής των φοιτητών καθώς και χώρους άθλησης.
Προσφέρονται πολλές δυνατότητες για την πληρωµή των διδάκτρων καθώς επίσης υποτροφίες και εκπτώσεις για φοιτητές πλήρους φοίτησης βάσει διαφόρων κριτηρίων (π.χ. υψηλός βαθµός απολυτηρίου, διάκριση σε αθλητικές δραστηριότητες, ειδικές κατηγορίες βάσει κοινωνικοοικονοµικών κριτηρίων κτλ.).
 
Τα τρέχοντα πτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Λογιστική και Τραπεζική, την Ψυχολογία, τη Νομική, την Εφαρμοσμένη Πληροφορική, την Αρχιτεκτονική, την Αρχιτεκτονική Τοπίου, την Πολιτική Μηχανική και την Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων.
 
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του πανεπιστημίου καλύπτουν επιστημονικά πεδία όπως τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικά, Επενδυτικά και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή, Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM), Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων καιRealEstate.
Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους χώρους διαμονής των φοιτητών, καφεστιατόριο με πλήρη κουζίνα καθώς και χώρους άθλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου στην Ανατολική Αττική κα  Τσουρέα Παναγιώτα στα τηλέφωνα.: 698 766 7101 - 22940 39029 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή