Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα: «Προκλήσεις στη διαχείριση των υδατικών πόρων στο Μαραθώνα»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις στη διαχείριση των υδατικών πόρων στο Μαραθώνα» και με εξεταζόμενη περίπτωση η περιοχή του Σχινιά πραγματοποίησε ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2017 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Η συγκεκριμένη δράση έγινε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος SUBSOL του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και αφορά λύσεις για τη διαχείριση υδατικών πόρων με έμφαση στα υπόγεια νερά.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τους καθηγητές του ΕΜΠ Χρήστο Μακρόπουλο, Ανδρέα Καλλιώρα, Κλειώ Μονοκρούσου, Ευάγγελο Ρόζο, Ιφιγένεια Κουτίβα . Οι παραπάνω καθηγητές αναφέρθηκαν στην υφιστάμενη κατάσταση ,στη σημασία των υδατικών πόρων στις παραγωγικές δραστηριότητες, στην καθημερινότητα της περιοχής καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τοποθετήσεις στην ημερίδα από τον Δήμο Μαραθώνος έκαναν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Αδάμ Μεγαγιάννης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνος κος Άγγελος Λένας.

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Υδάτων κα θεοδώρα Κόκλα και ο Προϊστάμενος διοικητικής υποστήριξης διεύθυνσης υδάτων κος Νικόλαος Χειλάς.

Στην ημερίδα συμμετείχαν επίσης η τοπική σύμβουλος κα Ευαγγελία Τσιμήνη καθώς και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Δήμου.

Δείτε τη παρουσίαση εδώ: Προκλήσεις στην Διαχείριση Υδατικών Πόρων στον Μαραθώνα

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή