Άμεση ανάγκη η χωροθέτηση νέου Κοιμητηρίου στην Νέα Μάκρη !!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση ανάγκη η χωροθέτηση νέου Κοιμητηρίου στην Νέα Μάκρη !!

Κατάσταση “ασφυξίας” και χάους επικρατεί πλέον στο Κοιμητήριο της Νέας Μάκρης. Ο χώρος του Κοιμητηρίου είναι ασφυκτικά γεμάτος και σε λίγο μόνον καιρό είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για ταφή νεκρών ούτε.... στους διαδρόμους.

Την σοβαρότητα της κατάστασης επεσήμανε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ”, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Χατζηγιάννης.

Ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης στην τοποθέτησή του τόνισε την άμεση ανάγκη να αναζητήσει η Δημοτική Αρχή χώρο για εγκατάσταση και ίδρυση δεύτερου Κοιμητηρίου στην Νέα Μάκρη και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι σε πολύ λίγους μήνες δεν θα είναι πλέον δυνατή καμία ταφή στον χώρο του σημερινού Κοιμητηρίου.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηγιάννης πρότεινε την άμεση σύσταση Διαπαραταξιακής Επιτροπής με έργο την ανεύρεση έκτασης εντός της δημοτικής ενότητας Νέας Μάκρης για την χωροθέτηση νέου Κοιμητηρίου, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι σε θέση να υποδείξει χώρους και να εργαστεί προς τον σκοπό αυτόν, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε την έκταση του προβλήματος προ τετελεσμένων καταστάσεων.

Για μία ακόμη φορά, η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  καταθέτει τις Προτάσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο και προσφέρει την βοήθειά της για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μαραθώνος.

Είναι στο χέρι της Δημοτικής Αρχής να αποδείξει αν έχει την γενναιότητα να αφήσει τον Δήμο στα χέρια όσων ΜΠΟΡΟΥΝ και ΞΕΡΟΥΝ να δώσουν τις ΛΥΣΕΙΣ όταν η ίδια δεν έχει προτάσεις και όραμα για την πόλη.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή