18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball στην παραλία Σχινιά του Μαραθώνα.

Το Πρωτάθλημα  handball ανδρών και γυναικών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 22 και 23 Ιουλίου στην παραλία Σχινιά του Μαραθώνα και ολοκληρώθηκε -παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού- στις εγκαταστάσεις του "Sailing The Club", το Anixi Marathon Beach Tournament 2017, αλλά και οι αγώνες του Final 4 του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά, πρωταθλήτρια στους άνδρες αναδείχθηκε η ομάδα,  "Κύκλωπες" η οποία στον ημιτελικό επικράτησε 2-0 του ΑΟ Άνοιξης και στον τελικό 2-0 του ΓΑΣ Κιλκίς.

Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη εμφάνιση του τερματοφύλακα Κώστα Τζάνου .

Πολυτιμότερος της διοργάνωσης ψηφίστηκε ο Βαγγέλης Αραμπατζής. 

Τις απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο π.Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Γιάννης Μπούσουλας ,ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Κώστας Βιολιτζής,τα μέλη της Επιτροπής Beach Handball Γιώργος Μπεμπέτσος και Μάριος Λουκάτος, ο ιδιοκτήτης του "Sailing" Μάκης Τσάτσος, ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας κ. Σχίζας. 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή