Μοναδικό αθλητικό γεγονός τα Βελερεφόντεια 2017

ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2017. Μια διαφορετική αθλητική καθώς και πολιτιστική εκδήλωση πάντα στις αρχές του Ιουλίου στην παραλιακή ζώνη της Νέας Μάκρης  με εκκίνηση και τερματισμό το γραφικό λιμανάκι της περιοχής.


Στην φετινή εκδήλωση για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε και ένα νέο δρομικό αγώνισμα στην άμμο δίπλα ακριβώς από την εκκίνηση του αγώνα των 6χλμ και 300μ για τα παιδιά, το άθλημα της αθλητικής ναυαγοσωστικής. Πρωτόγνωρο και πολύ εντυπωσιακό για την περιοχή μας αλλά συναρπαστικό με την συμμετοχή  αθλητών ναυαγοσωστών από δυο γνωστές ναυαγοσωστικές σχολές της χώρας μας, συμμετέχοντας στην  άρτια διοργανωμενη από τον αγαπητό μας Δρ. Διευθυντή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής  Στάθη Αβραμιδη μέλος του Τελμησσου.

Παράλληλα με τον αγώνα των 6χλμ και 300μ των παιδιών είχαν την χαρά και την τύχη αθλητές και φίλοι να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν το ξεχωριστό αυτό αγώνισμα. Μετά το τέλος των αγωνισμάτων στην άμμο και στην Θάλασσα ακολούθησε ο αγώνας των 300μ των παιδιών και μετέπειτα ο αγώνας των 6χλμ. Αθλητές από σχεδόν όλη την Ελλάδα αλλά και από αρκετά μέρη του εξωτερικού είχαν την χαρά να συμμετάσχουν στον αγώνα των 6χλμ διανύοντας την διαδρομή στον παραλιακό πεζόδρομο ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, με κατεύθυνση προς την παραλία Μαραθωνος και επιστροφή. Στον τερματισμό περίμενε ένα πλούσιο κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές με πλούσια εδέσματα και δροσερούς χυμούς,αναψυκτικά.

Η φετινή μας εκδήλωση ήταν ξεχωριστή με την παρουσία για άλλη μια φορά του συλλόγου Μακρινων-Λιβισιανων με την προσφορά τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων προσφοράς των γυναικών του συλλόγου προς όλους τους συμμετέχοντες αθλητές. Αλλά και η παρουσία του χορευτικού τμήματος του συλλόγου με την μικρή ομάδα
από παιδιά. Τα Βελερεφοντεια πάντα έχουν και τον κοινωνικό τους χαρακτήρα, προσφοράς πολιτισμού - αθλητισμού, καθώς και διάδωση και διάσωση των εθίμων μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές φορείς, εθελοντές, υποστηρικτές - χορηγούς, και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές - αθλούμενους καθώς και συλλόγους που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με την πολύτιμη προσφορά τους και την παρουσία τους. Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε  με την παρουσία σας και στα 18α ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ το 2018.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή