Απάντηση Γ. Νησιώτη στο σχετικό δημοσίευμα που αφορά την δράση του στα Κοινά

Σε ανακοίνωση προέβη ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. μετά από σχετικό δημοσίευμα που αφορούσε το πρόσωπό του και την δράση του στα κοινά.

Την παραθέτουμε όπως ακριβώς μας την έστειλε:

"Είπαμε , ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης !!! 

Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα φίλων και Δημοτών ενημερώθηκα ότι στο δημόσιο προφίλ μέσου κοινωνικής δικτύωσης Αιρετού υπήρξε ανάρτηση με προσβλητικά προς το πρόσωπό μου σχόλια . Κατόπιν τούτου αν και τόσο η προσφορά όσο και η τιμιότητα μου στην κοινωνία δεν χρειάζεται επιβεβαίωση οφείλω να δώσω μία απάντηση στον υβριστή ώστε να μην εκλάβει την αδιαφορία μου ως αδυναμία. 

Βρέθηκα στο νομικό πρόσωπο μετά από απαίτηση του Δημάρχου αναγνωρίζοντας την προσφορά μου στον τόπο από την θέση του εντεταλμένου σύμβουλου ανακύκλωσης θέση που ζήτησα δεδομένου πως δεν είχα αντικείμενο και την οποία τίμησα και αυτό προκύπτει από τα πεπραγμένα της συγκεκριμένης περιόδου.  Όσον αφορά το ότι προσπαθώ από την θέση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου θα σας το επιβεβαιώσουν οι Δημότες και βέβαια τα πεπραγμένα στα οποία δεν ήσασταν στην υλοποίηση, απουσιάζατε και στον απολογισμό, και ήταν ίσως η πρώτη φορά που η ντροπή σας για την ανυπαρξία σας κυριάρχησε. 

Ας δούμε ποιοι έχουν πάρει χρήματα από το νομικό πρόσωπο για δημοσιεύσεις με βάση το ύψος της συνολικής δαπάνης. 

Α) Ο Δημότης  Β) Μαραθώνια Νέα  Γ) Ζω  Δ) Marathon press  Ε) So what 

Είναι φανερό πως για πρώτη ίσως φορά όλος ο τύπος ηλεκτρονικός και έντυπος παίρνει καταχωρήσεις από την Δημοτική Αρχή, και εδώ οφείλω να αναφέρω την ανωτερότητα του Ηλία του Ψινάκη ο οποίος ποτέ δεν ζήτησε, όχι απαίτησε να μην δίνουμε καταχωρήσεις διότι μας ασκούν κριτική. .  Και ως δια μαγείας το ""λαμόγιο"" ο ""κολλητός"" όπως προκύπτει δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, αλλά το καλύτερο δεν είναι αυτό, είναι ότι στον Ημιμαραθώνιο όταν του είπα ότι η καλύτερη προσφορά είναι 3200 ευρώ για δύο κάμερες η μία μηχανοκίνητη έναν φωτογράφο και δύο drone μου πρότεινε όπως και έγινε να το κάνει ΔΩΡΕΑΝ ενώ είχαμε ήδη πάρει απόφαση για την διάθεση πίστωσης με την προϋπόθεση να μην προβληθεί η χορηγία του.  Ελπίζω μην χρειαστεί να επανέλθω ώστε να ενημερωθούν οι Δημότες για τα πεπραγμένα και τον πολιτικό βίο του ατόμου που μου κουνάει το δάκτυλο.  Ωστόσο εάν χρειαστεί θα το κάνω. 

Με εκτίμηση 

Νησιώτης Γιώργος"

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή