Γραφείο αστυνόμευσης σύντομα για τον Μαραθώνα

Κατόπιν του θέματος που τέθηκε στο πρόσφατο Δ.Σ. αναφορικά με το κλείσιμο του Α/Τ Μαραθώνα, συστάθηκε επιτροπή με σκοπό την επίλυσή του.

Η επιτροπή συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Αστυνομίας με πρωταρχικό στόχο να βρεθεί άμεση λύση. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας ΖΩ, παρόλο που στην αρχή υπήρξε δυσκολία ως προς το να βρειθεί τρόπος αντιμετώπισης, καθώς διευκρινίστηκε οτι δεν επιτρέπονται εξαιρέσεις στους νόμους, εντούτοις βρέθηκε η μέση λύση μετά από διάλογο και προτάσεις.

Αναλυτικότερα ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιμίλιος Ρεϊσογλου,ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. Γιώργος Νησιώτης, και οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Τσουπράς και Αδάμ Μεγαγιάννης συναντήθηκαν στις 14.00 με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ.Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον  προϊστάμενο του επιτελείου του αρχηγείου της Ελληνικής αστυνομίας, αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης και τον Αρχηγό της ΕΛΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα και συζήτησαν περισσότερο από 1 ώρα.

Σε φιλικό και γεμάτο διάθεση επίλυσης του θέματος κλίμα, κατέληξαν οτι η καταλληλότερη λύση είναι ένα μόνιμο γραφείο αστυνόμευσης το οποίο θα διαθέτει μόνιμο περιπολικό,ενώ εξετάζεται και η πρόταση για ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ που αστυνομεύει ολόκληρο τον δήμο, με τουλάχιστον ένα ακόμη πλήρωμα. Τα έξοδα για την στέγαση του γραφείου θα αναλάβει ο Δήμος Μαραθώνα.

Οι εκπρόσωποι του υπουργείου ανέφεραν οτι επιθυμούν να συμβάλλουν όπου είναι εφικτό και μελλοντικά προκειμένου επιλυθούν παρόμοιας φύσης θέματα.

Παρόλο που ο κ. Νησιώτης κρατά χαμηλό προφίλ, αξίζει να σημειωθεί οτι εισηγήθηκε του θέματος στο Δ.Σ. και τα εύσημα για την προσπάθεια πρέπει να αποδίδονται. Οι δημότες ευελπιστούν οτι θα έχει και το αναμενόμενο αποτέλεσμα μελλοντικά προκειμένου να μην γίνει αισθητά αντιληπτή η απουσία πλέον του Α/Τ Μαραθώνα.

 

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή