Απόλυτη η επιτυχία του 5ου αγώνα λίμνης Μαραθώνα

Για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 5ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα στην πανέμορφη και μοναδική Λίμνη του Μαραθώνα.

Σε ένα μαγευτικό τοπίο μέσα στο ατελείωτο δάσος σχεδόν δίπλα στην Λίμνη είχαν την ευκαιρία όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές να απολαύσουν την μοναδική ιδιαίτερη διαδρομή με εκκίνηση και τερματισμό το μοναδικό φράγμα τις Λίμνης Μαραθώνα.

Ένας ξεχωριστός αγώνας λόγο τις φυσικής ομορφιάς αλλά και τις ιστορικότητας του φράγματος και φυσικά του πολύτιμου και μοναδικού αγαθού του νερού μας. Πρώτα προηγήθηκε ο αγώνας δρόμου των παιδιών απόστασης 300μ επάνω στο φράγμα   και ακολούθησε ο αγώνας των 10χλμ. Στον τερματισμό περίμενε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές το αναμνηστικό τους μετάλλιο μαζί με τα αναμνηστικά τους και τα πλούσια προϊόντα προσφοράς από τους χορηγούς για την εκδήλωση. Σημαντικό είναι να αναφερθεί για άλλη μια φορά η πολύτιμη υποστήριξη από τους χορηγούς και όλους  τους φορείς που κάθε χρόνο στηρίζουν την συγκεκριμένη διοργάνωση. Φυσικά αξίζει να σημειωθεί και η πολύτιμη στήριξη όλων των εθελοντών και φορέων συνεισφέροντας με την εθελοντική τους προσφορά και την καλή τους διάθεση σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον δυναμικό Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ. Εκ μέρους του συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους συναθλητές και συμμετέχοντες που μα τίμησαν με την παρουσία τους για άλλη μια φορά στην εκδήλωση μας, όλους τους εθελοντές- υποστηρικτές καθώς και τοπικούς φορείς. θα είναι μεγάλη μας χαρά να βρεθούμε όλοι μαζί για άλλη μια φορά στον 6ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα Marathon Lake Run 2018. Ραντεβού λοιπόν στις 20 Μαΐου 2018 στην μοναδική Λίμνη Μαραθώνα!

Βρείτε τα αποτελέσματα του αγώνα της λίμνης εδώ

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή