Αγώνας δρόμου γύρω από το φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα

Στη μαγευτική λίμνη Μαραθώνα, με το επιβλητικό φράγμα, βρέθηκαν εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ερασιτέχνες δρομείς για να συμμετάσχουν στον 5ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα. 

Ο αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ για ενήλικες και 300 μέτρων για παιδιά ξεκίνησε στις 9 πρωί, από το φράγμα Μαραθώνα, συνεχίστηκε σε ασφάλτινους και χωμάτινους δρόμους, με ελαφριές ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις και κατέληξε στο αντλιοστάσιο του φράγματος.

Οι συμμετέχοντες είχαν το μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά το φράγμα του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε 1929 και η κορυφή του βρίσκεται σε υψόμετρο 227 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ενώ η βάση του σε υψόμετρο 173 μέτρων.

Ο 5ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα (Marathon Lake Run) συνδιοργανώθηκε από τον σύλλογο Τελμησσό Ν.Μάκρης- Μαραθώνος, με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ καθώς και υπό την αιγίδα του δήμου Μαραθώνα και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή