Ανεξέλεγκτη απόθεση παντός είδος απορριμμάτων στον Προβάλινθο.

Οικοδομικός Συνεταιρισμός Οικιστών Γεροτσακουλίου & Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Προβάλινθος»

Ανακοίνωση Συλλόγων

Ένα από τα πιο σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή μας είναι και η ανεξέλεγκτη απόθεση παντός είδος απορριμμάτων όπως μπάζα,κλαδιά, έπιπλα κλπ.

Ενώ λοιπόν, εμείς προσπαθούμε για την καθαριότητα και τη γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής μας, έχουμε δυστυχώς από την άλλη πλευρά τις συμπεριφορές ορισμένων συμπολιτών μας προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η εν λόγω συμπεριφορά/πράξη, εκτός του ότι είναι εκτός κάθε πλαισίου πολιτισμένης συμπεριφοράς και ως εκ τούτου κατακριτέα, είναι ταυτόχρονα και σαφώς παράνομη.

Επειδή όμως, η διαπίστωση τέτοιων πράξεων από εμάς δεν είναι δυνατή πρακτικά όλο το 24ωρο, παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας και όχι μόνο, σύμφωνα με έγγραφο του Δ. Μαραθώνα με αρ. πρωτοκόλλου 12707/24-06-2016, εφόσον παρατηρήσουν κάτι τέτοιο να ενημερώνουν άμεσα την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (Δημοτική Αστυνομία τηλ. 2294320534) δίνοντας ότι σχετικό στοιχείο μπορούν π.χ. αριθμό αυτοκινήτου κλπ.

 

:

Θα ακολουθήσει ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό απο όλες τις περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Zουγανέλης Ι.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
Κύλιση στην Αρχή