Στίβος του Εθνικού Νέας Μάκρης: Ξανά στην κορυφή!

Στην κορυφή πάλι ο Στίβος του Εθνικού Νέας Μάκρης!

Στον Αυθεντικό Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα - Authentic Marathon's Half Marathon όπoυ συμμετείχαν 2000 δρομείς, εκ των οποίων οι μεγαλύτεροι πανελλήνιοι πρωταθλητές και recordmen , το βάθρο του αγώνα 3 km κατακτηθηκε από τους αθλητές του Εθνικού Ν.Μάκρης Δαυίδ Κατσμαρτσικ (Χρυσο μετάλλιο για δευτερη συνεχή χρονιά) και Χάρη Κοττακίδη (ασημένιο μετάλλιο, με απόσταση αναπνοής από την πρωτη θεση)!!

Ειναι εμφανές πλέον οτι ο Στίβος Εθνικός Νέας Μάκρης επιστρέφει δυναμικα στις επιτυχίες, με πρωτοπόρους τους 2 αθλητές που διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, εμπνέοντας και τους μικρότερους αθλητές του συλλόγου. Στον αγώνα συμμετείχαν και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες στον παιδικό αγώνα των 1000 μ οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές του συλλόγου Παναγιώτη Πασχάλη - Coaching , Αρβανίτης Βαγγέλης, Μαρία Αγγελοπούλου αλλα και από τον Πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Καραγιάννη & τον γενικό αρχηγο Δημήτριο Μαγγίνα οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στο δρομο 3 km εδωσαν το παράδειγμα και τη στηριξη στους αθλητές μας! Ένα μεγάλο ευχαριστω στους διοργανωτές και στον πρόεδρο ΟΕ και κορυφαιο προπονητη Χρήστο Παπαχρήστο ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου μας. Και του χρόνου!

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή