Δελτίο Τύπου με Θέμα: Ενημερωτική Συνάντηση για την Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 που αφορά σε αγρότες και κτηνοτρόφους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη

Δ/νση : 17ο χλμ. Λ. Μαραθώνος

Παλλήνη,  Τ.Κ. : 15351

Τηλ.: 213 200 5103

Fax: 213 200 5105

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παλλήνη,   24-4-2017

                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ενημερωτική Συνάντηση για την Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017 που αφορά σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Δήμο Κρωπίας  καθώς και τοπικούς Φορείς διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εσπερίδα

την Τετάρτη 26 Απριλίου  2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ΄΄ΣΦΗΤΟΣ’’ του Δήμου Κρωπίας με θέμα: «ΟΣΔΕ 2017 - Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017» και εισηγητές:

 -  Γ. Φούζα - Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης   Αττικής – Αιγαίου

-  Σοφία Ταλαγάνη, ΠΔ Αττικής – Αιγαίου, Προϊσταμένη Τμήμ. Ελέγχων & Τεχνικών Μέσων

Σκοπός της ενημερωτικής αυτής συνάντησης είναι  η ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων  της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για τη  ορθή και εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεων των γεωργών και κτηνοτρόφων, την τήρηση των υποχρεώσεών τους τόσο για τη χορήγηση των άμεσων, των συνδεδεμένων ενισχύσεων καθώς τη συνεργασία τους στη διαδικασία των ελέγχων.

 Η ενημέρωση αυτή απευθύνεται σε  γεωργούς, κτηνοτρόφους,  γεωργικούς συμβούλους, φορείς υποβολής των αιτήσεων, αλλά και σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για όλα τα θέματα που συνδέονται με την αίτηση, τα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις κλπ

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή