Τα νήπια Ν. Μάκρης και Μαραθώνα ιδρύουν την πρώτη παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου

Το 3ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω", κινητοποίησε άλλα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της περιοχής, τις τοπικές αρχές, επιχειρήσεις και ιδιώτες για την ίδρυση της πρώτης παιδικής βιβλιοθήκης του Δήμου, η οποία εγκαινιάζεται το Σάββατο 1η Απριλίου. 

Συγκεκριμένα, το 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης, το Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Τύμβου, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ανατολής καθώς και το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, ένωσαν τις δυνάμεις τους και λειτουργώντας ως ενεργοί πολίτες, διεκδίκησαν έναν χώρο ο οποίος θα στεγάσει την παιδική βιβλιοθήκη του Δήμο Μαραθώνα, την οποία και εξόπλισαν με τη βοήθεια εθελοντών και δωρητών.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων την βιβλιοθήκης, η Σάσα Βούλγαρη θα διηγήθεί παραδοσιακά ελληνικά παραμύθια για τους μικρούς και μεγάλους που θα παραθρεθούν στην εκδήλωση. 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή