Χτυπάει άνοδο ο Σύλλογος ΜΕΣΜΑ ;

Με προσθήκες φωτιά στο ανδρικό Μπάσκετ και επάνοδος προπονητή Κάπου στο βόλλεϋ χτίζεται το αύριο .

  • Πρόεδρε καλησπέρα, να ευχηθούμε καλή αθλητική χρονιά και φέτος και καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας ΜΕΣΜΑ. Πείτε μας δυο λόγια για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας από την ώρα που αναλάβατε.

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε και πέρσι και φέτος για τις δραστηριότητες του ΜΕΣΜΑ, του μεγαλύτερου συλλόγου του Μαραθώνα.

Με δυο λόγια δύσκολα μπορείς να περιγράψεις τα 2 αυτά χρόνια μιας και υπήρχαν τεράστια προβλήματα, αρχικά με την στέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου, μετά το κλείσιμο του κλειστού γυμναστηρίου στην αφετηρία και στην συνέχεια με την οργάνωση του συλλόγου από τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας του γηπεδικου.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, με την βοήθεια αρκετών ανθρώπων που αγαπάνε το σύλλογο και της δημοτικής αρχής, έχουμε πλέον μια προπονητική στέγη.

Σειρά έχει τώρα, να υλοποιηθεί η υπόσχεση του πολύ δραστήριου και πολλά υποσχόμενου πρόεδρου και της ΚΕΔΜΑ, ότι το γήπεδο αυτό θα είναι έτοιμο για αγώνες το επόμενο διάστημα.

  •  Πως καταφέρατε να κρατήσετε τα παιδιά και τις δραστηριότητες χωρίς κλειστό γήπεδο και με οικονομικές αντιξοότητες;

 Αυτό αλήθεια πολλές φόρες αναρωτιέμαι και εγώ!

Τα πράγματα όπως είπα και νωρίτερα, όταν αναλάβαμε, ήταν πολύ δύσκολα, αφού χωρίς γήπεδο και προπονήσεις ο σύλλογος έφτασε ένα βήμα από το κλείσιμο.

Με πολύ υπομονή και σκληρή δουλειά βάλαμε σαν ΔΣ κάποιους στόχους με πρώτο και κύριο το νέο γήπεδο.
Παράλληλα προσεγγίσαμε επαγγελματίες τις περιοχής που αγαπάνε το σύλλογο ώστε να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια μας και φυσικά πλαισιώσαμε τα τμήματα με τους κατάλληλους προπονητές ώστε να αθλούνται τα παιδιά με καταξιωμένους προπονητές.

  •  Έχουν αυξηθεί τα παιδιά από το 2014 που αναλάβατε;

Ναι και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους!

Με ποσοστό άνω του 40%, έχουμε αυξήσει τους αθλητές μας σε όλα τα τμήματα και παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα μέλη του συλλόγου, μετά από την κίνηση με την κάρτα μέλους με προνόμια του ΜΕΣΜΑ.
Αν και για την κάρτα μέλους θα περιμέναμε ότι ο κόσμος και ειδικά οι γονείς των παιδιών, θα είχαν στηρίξει περισσότερο το εγχείρημα.
Είναι κάτι όμως που θα συνεχιστεί γιατί έτσι και προσφέρουν στο σύλλογο και έχουν ανταποδοτικά οφέλη με εκπτώσεις σε πολλά καταστήματα της περιοχής και όχι μόνο.

  •  Αν και μπασκετικός φέτος μοιράσατε το βάρος και στο βόλλεϋ, πείτε μας τι έχει αλλάξει φέτος ;

Η αλήθεια είναι ότι την καρδιά μου την έχει κλέψει το μπάσκετ από 10 χρονών!
Παρόλα αυτά ο ΜΕΣΜΑ είναι ένας σύλλογος μια οικογένεια και προσπαθούμε να δίνουμε το ίδιο βάρος σε όλα τα τμήματα.

Η δουλειά που είχε γίνει πριν το 2014 στα τμήματα βόλεϊ από προπονητές και διοικήσεις του ΜΕΣΜΑ ήταν πολύ σημαντική και με καταπληκτικά αποτελέσματα και με οδηγό το παρελθόν θέλουμε ξανά να χτίσουμε μια νέα φουρνιά γυναίκειου βόλεϊ που θα αφήσει εποχή και που θα δείξει πάλι στα νέα παιδιά τον δρόμο προς τον αθλητισμό!

Για αυτό το λόγο άλλωστε επαναφέραμε τον coach Κάπο ως head coach του τμήματος βόλεϊ και οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες!

  • Στο Μπάσκετ τι θα γίνει θα ανεβούμε κατηγορία φέτος; Μαθαίνουμε ότι έχετε κάνει 2 πολύ γερές προσθήκες που έχουν συζητηθεί στην κατηγορία και πλέον είστε υπολογίσιμη δύναμη. Που έχετε ρίξει το βάρος φέτος; Έχετε στόχο την άνοδο;

 Μετά από πολλά χρόνια τα τμήματα μπάσκετ του συλλόγου κοιτανε το μέλλον με άλλο ματι. Με τον ερχομό τουCoach Παγίδα δείξαμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε να δώσουμε βάση στα τμήματα υποδομής.

Τα τμήματα υποδομής είναι η βάση και το μέλλον για κάθε ομάδα και πιστεύω ότι σε αυτό το κομμάτι έχουμε μπει στον σωστό δρόμο.

Παράλληλα όμως θέλουμε το ανδρικό τμήμα να κοιτάξει προς τα πάνω και φυσικά δεν σου κρύβω ότι ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην άνοδο!

Για αυτό λοιπόν, πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, χτισαμε μια ομάδα βασισμένη σε δικά μας παιδιά με ηλικίες 19-25 ετών και τα πλαισιώσαμε με 2 πολύ έμπειρους παίχτες τον Παναγιώτη Ντάση και τον Μιχάλη Δαγκλή.

Ο Μιχάλης εχει τεράστια εμπειρία με θητεία στις κατηγορίες τις ΕΣΚΑ αλλά και από εθνικές κατηγορίες.

Για τον Παναγιώτη ότι και να πούμε είναι λίγο. Έχει παίξει από Δ ΕΣΚΑ μέχρι Β Εθνική, είναι υπόδειγμα αθλητή και παράδειγμα για τις νέες γενιές που κάνουν προπόνηση μαζί του και είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα και η εμπειρία του θα βοηθήσουν τα μέγιστα ώστε να πετυχουμε τον στόχο μας.

  •  Οικονομικά πως πάτε ποιοί σας βοηθούν αυτή την περίοδο;

 Οικονομικά, πέρα από τις συνδρομές των αθλητών η ομάδα έχει στηριχτεί κατά πολύ στους επίσημους χορηγούς μας, τον φούρνο Κατερίνας Κασίμη, το ταξιδιωτικό γραφείο Timothys travel, την ψαροταβέρνα ο Ψαράς και το bare-café Wayout.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω προσωπικά και τους Χρήστο και Βασίλη Ζαγαρη, Φώτη Καφετζοπουλο, Δημήτρη Κυριακό, Βαγγέλη Κατσαγώνη, Μάνο Κριτικό και Κώστα Σαφρά, οι οποίοι δεν είναι χορηγοί της ομάδας αλλά παρόλα αυτά έχουν βοηθήσει τα τελευταία 2 χρόνια, με διάφορους τρόπους όταν ο σύλλογος το χρειάστηκε.

  •  Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την ουσιαστική συζήτηση που είχαμε πιστεύω ότι θα πάτε πολύ καλύτερα φέτος και πάλι καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ και εγώ και καλή συνέχεια στην εφημερίδα σας!

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή