γράφει ο Ζουγανέλης Ιωάννης 

*Ο κ.Zουγανέλης Ι. είναι κάτοχος Μaster of  Business Administration & Organization,BSC Marketing Management και ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ζicon Aναπτυξιακές Λύσεις

Την έναρξη πέντε νέων δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 365 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων και τη στήριξη των τοπικών οικονομιών ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Σας αναφέρω συνοπτικά τα παρακάτω νέα προγράμματα:

Το Σάββατο, 16-6, στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης η απονομή των βραβείων και των επαίνων συμμετοχής στους μαθητές της γ΄ Γυμνασίου των σχολείων (δημοσίων & ιδιωτικών) της Ανατολικής Αττικής που συμμετείχαν στον 2ο Διαγωνισμό Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας.

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη συσσώρευση απορριμμάτων στους δρόμους της Αττικής εν μέσω θέρους, λόγω προβλημάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα το πρόβλημα θα είχε αποκατασταθεί, ο Γιάννης Σγουρός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Ο Αστέρας Νέας Μάκρης - Μαραθώνα για να τιμήσει τη μνήμη του ήρωα αεροπόρου Γιώργου Μπαλταδώρου διοργάνωσε έναν ξεχωριστό Αγώνα Μπάσκετ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα, Υμηττού και Νοτιοανατολικής  Αττικής διοργανώνουν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00πμ, καθαρισμό της παραλίας και του παράκτιου πευκοδάσους.

 

Εξεταστική: Η πιο ευχάριστη και ανταποδοτική περίοδος όλων των μαθητών για την δουλειά των προηγούμενων ετών και το βήμα παραπάνω για να πλησιάσουν τα όνειρά τους. Αντί για ευχάριστη, όμως, έχει καταλήξει να είναι η πιο αγχωτική, στρεσογόνα  και γεμάτη «στομαχόπονους» και πονοκέφαλους περίοδος της ζωής ενός μαθητή.

Πανελλήνιες εξετάσεις, εξεταστικές... 

Μαθητές και φοιτητές βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο και η διατροφή μπορεί να είναι υπέρ τους, αν κάνουν τις σωστές επιλογές. Η διατροφή των παιδιών παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Μοναχικός και μόνος cowboy  Δήμαρχε;;;

Δεν τελειώσαμε την αντίδραση μας για τους εκατό μ@λ@κες που σε περιτριγυρίζουν στο Μαραθώνα και δεν σε αφήνουν να «αποδώσεις έργο».

γράφει ο Ζουγανέλης Ι.

* o κ.Ζουγανέλης Ι. είναι κάτοχος Μaster of Business Adiministration & Organization, BSC Marketing Management και ιδιοκτήτης της εταιρίας Zicon. 

ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

''Όταν οι επιτυχημένοι τηλεμαϊντανοί αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, έρχονται τα δύσκολα, γιατί φαίνεται η απόλυτη γύμνια τους. Το κακό, όμως, έχει γίνει...''

Από τη
Βάσω Κόλλια

Σελίδα 1 από 152

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή