Επιβιώνω - Δρω - Στηρίζω

Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί το Survivor είναι τόσο επιτυχημένο; Ναι για εσένα λέω που είσαι ο μόνος από τους φίλους σου που έχεις ελεύθερα τα βράδια σου μετά τις 21.00. Εσύ που αν καταφέρεις να βρεις παρέα εκείνη την ώρα είναι μάλλον γιατί του χάλασε η τηλεόραση...

Ωστόσο, ο λόγος που το Survivor είναι τόσο επιτυχημένο είναι πιθανότατα λόγω της ομοιότητας που υπάρχει στις συνθήκες διαβίωσής με την Ελληνική πραγματικότητα και τα ποσοστά τηλεθέασης φθάνουν στο 65%(!!!!) Ανα- ρωτιέμαι τι θα γινόταν αν στο επόμενο Survivor οι διάσημοι ήταν οι 300 της Βουλής..... μάλλον στο 300 και η τηλεθέαση! Τουλάχιστον θα ήξερα τι να ψηφίσω με σιγουριά όπως οι Διάσημοι που, παρόλο που οι 4.000 ευχαριστημένες «φίλες» του Σπαλιάρα τον κράτησαν στο παιχνίδι, οι συμπαίκτες του τον έστειλαν στην αντίπαλη ομάδα. Εξάλλου είναι πολύ λογικό να θες να ψηφίσεις ποιόν να μείνει ώστε δια της αφαιρετικής μεθόδου κατά Τσάνκ, να επιδιώξεις ποιός θα φύγει, προκειμένου, για το κοινό καλό πάντα, η ισορροπία της φύσης να επέλθει και στα θεμέλια της ομάδας και .....εκτός αν δεν είναι η Ελισσάβετ!

Ας τολμήσω να βάλω την φαντασία μου να δουλέψει λίγο περισσότερο τώρα...όπως να αναρωτηθώ ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα αν αυτό συνέβαινε και στους Δήμους. Μετά την επιλογή των διοικούντων, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα έβγαιναν, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, υποψήφιοι και ο κόσμος θα ψήφιζε ποιοί θα μείνουν. Βέβαια στον Δήμο Μαραθώνα δεν θα είχε νόημα....οι περισσότεροι αποχώρησαν μόνοι τους. Αναρωτιέσαι πώς μου ήρθε αυτή η ιδέα....λες και ο Δήμαρχος Ηλίας θα έπαιρνε ποτέ μέρος σε ριάλιτι!!!!

Λέτε να δούμε και νέα συσκευασία εμφιαλωμένων νερών στο παιχνίδι; Και νομίζω πως επιτέλους κατάλαβα και το σχέδιο πίσω από το σχέδιο...είμαστε σε αναμονή περιμένοντας να τελειώσει το Survivor και να απολαύσουμε στην αγορά του Μαραθώνα τα κολιέ της ασυλίας του Τσάνκ!!!

Μην ξεχνάς αγαπητέ Αναγνώστη, ότι σε κάθε κοινωνία όπως και σε κάθε Δήμο, εκτός από τα άσχημα υπάρχουν και τα όμορφα και η εφημερίδα αυτή σε όποια περίπτωση αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι !

Θα μπορούσα να αναλύσω για σελίδες το φαινόμενο Survivor, προτιμώ όμως να σταθώ σε μια δράση πρωτοφανή για τα δεδομένα των Δήμων Μαραθώνα-Ραφήνας. Mια δράση, που σκοπό έχει την στήριξη και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς. Στην μεγάλη δράση "ΣτηρίΖΩ & ΚερδίΖΩ", που οργάνωσε η εφημερίδα ΖΩ, που αγκάλιασαν οι επιχειρηματίες με μεγάλη χαρά και με ακόμη μεγαλύτερη διέθεσαν ό,τι καλύτερο έχουν για να σε ανταμείψουν αγαπητέ Αναγνώστη. Το μόνο που μένει είναι να τους ανταμείψεις κι εσύ προτιμώντας τους για τις αγορές σου. Γιατί η ποιότητα σε αυτούς τους Δήμους κρύβεται και εκεί που δεν το περιμένεις.

Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι οι παίχτες του Survivor, δεν είναι οι μόνοι που πεινάνε. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα άνθρωποι όλων των ηλικιών βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Η ΖΩ σε μια ένδειξη αλληλεγγύης, αυτό το Πάσχα θα δώσει στους μικρούς μας φίλους του Λύρειου ιδρύματος και στο Κοινωνικό παντοπωλείο Ραφήνας, εκτός από είδη πρώτης ανάγκης πολλή και αληθινή αγάπη, με την υποστήριξη των παραγόντων της σελίδας 6 και 7 του Πασχαλινού μας εντύπου. Η διάθεση των ειδών πρώτης ανάγκρης θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες και στο site. Ευελπιστούμε και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνα να είναι σύντομα κοντά μας, γιατί ξέρουμε ότι γίνονται προσπάθειες για την επαναλειτουργία του.

Με αυτή την πράξη αγάπης σε παροτρύνω αγαπητέ Αναγνώστη: μη σταματάς να προσπαθείς για το καλό αυτού του τόπου. Στήριξε τις τοπικές επιχειρήσεις, ρώτα γι αυτές που δεν ξέρεις και δες και ιδίοις όμμασι το ποιόν και την ποιότητα, και βάλε κι εσύ το δικό σου λιθαράκι για να πάνε όλα καλύτερα. Γιατί μπορείς!! Ένα βήμα τη φορά......έτσι γίνονται οι μεγάλες και σπουδαίες αλλαγές.

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή