2 χρόνια ΖΩ - Κερδίστε ένα 3ήμερο στο μαγευτικό Πήλιο

Η εφημερίδα ΖΩ γίνεται δύο ετών και το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους τους επιχειρηματίες, τους φορείς και τους αναγνώστες που μας στηρίζουν και μας βοηθούν να παρουσιάζουμε κάθε μήνα αυτή την ανεξάρτητη, αδέσμευτη εφημερίδα, η οποία προσπαθεί ηλεκτρονικά αλλά και με την έντυπη έκδοση της να φέρει στο φως ειδήσεις και γεγονότα άλλες φορές ευχάριστα και άλλες φορές δυσάρεστα.Ανταποδίδουμε, λοιπόν, αυτή σας την εμπιστοσύνη προσφέροντας σε συνεργασία με το Timothy's Family ένα 3ήμερο σε δίκλινο με πρωινό στο Πήλιο

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Ακολουθηστε τα παρακατω βηματα για να ειναι εγκυρη η συμμετοχη σας:

  1. Κοινοποίηση (share) στο Facebook πατώντας ΕΔΩ
  2. Like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ
  3. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα (πατήστε εδώ) με το όνομα , το Email καθώς και το τηλέφωνό σας, στο πλαίσιο του κειμένου μπορείτε να γράψετε τι νομίζετε οτι λείπει απο την εφημερίδα και το site μας  και τέλος συμπληρώνεται τα στοιχεία επικοινωνίας σας και επιλέγετε «Αποστολή».

 

 
 

Δικαίωμα Συμμετοχής.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι, εκτός από τους εργαζόμενους και συγγενείς β' βαθμού του zwanatolika.gr,της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας ΖΩ και του Timothy's Family . Το zwanatolika.gr έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή του οποίου η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

Διάρκεια του Διαγωνισμού.

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 21/12/2016 ώρα 10:00 έως και τις 31/12/2016, ώρα 23:59. Το zwanatolika διευκρινίζει ρητά ότι οι συμμετοχές που τυχόν υποβληθούν μετά τη λήξη της ενέργειας είναι αυτοδικαίως άκυρες.

Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό βάσει των ανωτέρω και εντός της Διάρκειας του Διαγωνισμού.

Δώρο

Ως Δώρο νοείται

Δύο (2) διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα (ένα (1) δίκλινο δωμάτιο) (ένας τυχεροός με παρέα δεύτερου ατόμου της επιλογής του) στο Πήλιο, στο ξενοδοχείο Anamar Pilio Resort Hotel 4* (www.anamarpelion.gr), με πρωινό.

Το παραπάνω δώρο περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο με πρωινό (τρεις ημέρες - δύο διανυκτερεύσεις), ενώ ΔΕΝ περιλαμβάνει: γεύματα, ποτά κ.α. κατά τη διαμονή στο ξενοδοχείο και τη μεταφορά στο Πήλιο.

Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού.

O τυχερός νικητής θα είναι ένας, ο οποίος θα πάρει μαζί ένα άτομο της επιλογής του, καθώς και τρείς (3) επιλαχόντες. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω του διαδικτυακού τόπου https://www.random.org/, και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει απο το site zwanatolika.gr.

Η κλήρωση θα βιντεοσκοπηθεί.

Οι νικητές θα κληθούν να επικοινωνήσουν με το zwanatolika.gr, προκειμένου να κατοχυρώσουν το δώρο τους.

Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (7) ημερολογιακών ημερών από την ειδοποίησή τους με το σχετικό μήνυμα, το άτομο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου και τη θέση του νικητή θα καταλαμβάνει ο επιλαχών, σύμφωνα με την πραγματοποιηθείσα κλήρωση.

Σε περίπτωση μη εύρεσης νικητή/νικητών, το zwanatolika.gr δύναται να διαθέσει τo Δώρo κατά την απόλυτη κρίση του. Τo δώρo θα κατοχυρωθεί  από τον νικητή αυτοπροσώπως με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας και η ημερομηνία πραγματοποίησης του δώρου θα καθοριστεί κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και μόνο έπειτα από συννενόηση με την Εταιρεία Timothy's travel.

Εάν ο νικητής αρνηθεί το δώρο του ή δεν προσέλθει για την παραλαβή του εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, ή διαπιστωθεί ότι δε συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής του, χάνει το σχετικό δικαίωμά του.

Το zwanatolika δεν έχει ουδεμία ευθύνη ή υπαιτιότητα σχετικά με οποιεσδήποτε άλλες δαπάνες που θα προκύψουν σε σχέση με τo δώρo που θα παραλάβουν. Μετά δε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το zwanatolika.gr απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη  ενέργειας ή/και για πράξη, παράλειψη ή συμπεριφορά οποιασδήποτε από τις σχετιζόμενες με τo Δώρo εταιρείες.

To zwanatolika μπορεί σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού ακόμα και σε αυτή της παράδοσης των δώρων να αποκλείσει οποιοδήποτε συμμετέχοντα/νικητή αν αποδειχθεί ότι έπρεπε να έχει αποκλειστεί δυνάμει των όρων του διαγωνισμού.

Τροποποίηση Όρων.

Το zwanatolika δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού ή/και της ημερομηνίας ανάδειξης των νικητών), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του site, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Αποδοχή των όρων.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων, ακόμη και εάν τροποποιηθούν μελλοντικώς, ως ανωτέρω προσδιορίζεται.

 

Rate this item
(0 votes)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή