ΠΡΟΣ: Δήμο Μαραθώνα, Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

1) κκ Δημάρχους 2) κκ Προέδρους και μέλη των ΔΣ

3) κκ Επικεφαλής Συνδυασμών

Την Παρασκευή 12/10/2018, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη της επιτροπής μας με κατοίκους των περιοχών Ραφήνας – Μαραθώνα.

Το Μάιο του 2014 οι Δημότες  του Μαραθώνα έδωσαν (έτσι νόμισαν) τέλος στην φεουδαρχία που διοικούσε τον τόπο τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια.

Σήμερα το πρωί η επιτροπή μας πραγματοποίησε προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Μαραθώνα (Παλαιό Δημαρχείο Νέας Μάκρης), κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο κ. Λάσκο, και εκπροσώπους του Δήμου και κατέθεσε πλαίσιο αιτημάτων. (Ο κ. Δήμαρχος, όπως μας ενημέρωσαν, είχε κληθεί σήμερα από την εισαγγελία, οπότε και δεν παραυρέθηκε στην συνάντηση.)

Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης αναλαμβάνει τη συνταγογράφηση αντιγριπικών εμβολίων σε ανασφάλιστους πολίτες που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου.

Προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση δυο νέων, δημόσιων σχολικών μονάδων στην Νέα Μάκρη, υπέγραψαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης και ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, παρουσία του Προέδρου της Εταιρείας, Γιώργου Μπιτάκου.

Συνάδελφοι

Είναι σε όλους γνωστά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες γενικότερα , αλλά κυρίως στην περιοχή μας μετά τις φονικές -καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο τόπος μας μετρά τις πολλές και τραγικές πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά της 23 ης Ιουλίου, προσπαθώντας να ξαναβρεί το δρόμο και το βηματισμό του.

Δυόμιση μήνες μετά την πυρκαγιά, υπάρχουν ακόμα άλυτα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν καθημερινά.

του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Τι να σκεφτούμε για ένα δήμαρχο που εκμεταλλεύεται ωμά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί ο Δήμος του;

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή