Πλήθος κόσμου κατήγγειλε τη στάση της συμπολίτευσης αφού η πλειοψηφία της απουσίαζε από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Απάντηση βόμβα έλαβε στο αίτημά του ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον ΜΑΡΑΘΩΝΑ, Νίκος Χατζηγιάννης,  αναφορικά με την απόφαση που έλαβε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου για το θέμα του ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. 

Επισκευάστηκε η παιδική χαρά της Καλλιτεχνούπολης με προσωπικό και υλικά του Δήμου Ραφηνας-Πικερμίου.

Εγκρίθηκε πρόσφατα (3/4) από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των έργων διευθέτησης – οριοθέτησης του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας.

Τώρα που πέρασαν οι ώρες των εντυπώσεων και οι γιορτές του Πάσχα ας δούμε πως έχουν τα πράγματα.

Όπως είναι γνωστό ολόκληρο το Ελληνικό οδικό δίκτυο διαθέτει σε κάθε δρόμο του λακκούβες, μπαλώματα, παράνομα σαμαράκια κλπ τα οποία καταπονούν τα αμορτισέρ αλλά και το αμάξωμα του αυτοκινήτου μας πολύ περισσότερο από αλλά δίκτυα χωρών.

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ                                 ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ           ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ κ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ                      Κον Υπουργό Σπίρτζη  Χρήστο   
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: 6944276498  , 2294069200
Μαραθώνας 13-4- 2018  

Κύριε Υπουργέ,
θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε  και να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας γιατί στην ανακοίνωση του υπουργείου σας ( 13 - 4 -2018 ) για την “ ηλεκτρονική υποβολή αίτησης μονίμου κάτοικου για διέλευση από διόδια” που αφορούν τους Δήμους  ΩΡΩΠΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ και ΑΧΑΡΝΩΝ   δεν  έχετε συμπεριλάβει  τον Δήμο ΜΑΡΑΘΩΝΑ για την ελεύθερη διέλευση  από τα διόδια των μονίμων κατοίκων του Δήμου μας.
Ο Δήμος μας μετά από εισήγηση της παράταξης μας και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με την ( 28/2018 ΑΔΣ) είχε ζητήσει από το υπουργείο σας  την κατάργηση των διοδίων ή την ελεύθερη διέλευση των μονίμων κατοίκων του.
Η χρήση της Εθνικής οδού, που είναι η κύρια οδική σύνδεση με την Αθήνα, ειδικά από τους κατοίκους της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα, δημιουργεί μια κατάφωρη αδικία εις βάρος των δημοτών μας.
Παρακαλούμε όπως στην απόφαση σας να συμπεριληφθεί και ο Δήμος Μαραθώνα για την ελεύθερη διέλευση των μονίμων κατοίκων του.

Ο επικεφαλής της παράταξης  
Στέργιος Τσίρκας

 

Για τις εκτεταμένες ανεξέλεγκτες χωματερές 

Εδώ και μήνες η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  κινητοποιείται για τις απορρίψεις Αστικών Στερεών Απόβλητων σε ρέματα και λατομεία του Δήμου μας.

Facebook Fanpage

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή