Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Δήμου Μαραθώνα και το Συντονιστικό Αγώνα Σωματείων-Φορέων-Συλλόγων Μαραθώνα για την Αποτροπή του ΧΥΤΑ-Υ προσκαλούν όλους τους Δημότες και Επαγγελματίες του Δήμου την Κυριακή 19 Αυγούστου στο πολιτιστικό Κέντρο Βασίλης Ρότας στις 8:00 μ.μ. 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαπαραταξιακή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Μαραθώνα έχει ξεκινήσει επαφές με Υπουργούς και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα οξυμένα προβλήματα από την τραγωδία που έπληξε τον τόπο μας.

Μαραθώνας 8-8-2018 

Θέμα / Επείγουσα  σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου 

Κύριε Πρόεδρε

Την δήλωση παραίτησής του πρωτοκόλλησε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνα, Αλέξανδρος Σομογλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι τα ταχυδρομικά καταστήματα που εξυπηρετούν τις πυρόπληκτες περιοχές, έχουν προσαρμόσει τη λειτουργία τους στις ιδιαίτερες ανάγκες που προέκυψαν μετά την καταστροφική φωτιά και η διανομή εκτελείται κανονικά.

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΙΣ 3/8/2018 ΜΕ ΘΕΜΑ: Άμεσα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων

Για την διευκόλυνση τη αποσυμφόρησης των πυρόπληκτων περιοχών από τα καμμένα κλαδευτικά υπολείμματα παρακαλούμε πολύ να εναποτίθενται όλα ΜΟΝΟ στην Α’ ΕΙΣΟΔΟ του ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ όπου έχει διατεθεί ειδικός χώρος από την Περιφέρεια Αττικής.

Σε σχετική συνάντηση που διοργανώθηκε από κατοίκους και συλλόγους στην είσοδο Α του Ν. Βουτζά παρουσία Δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου κ. Μπουρνούς συζητήθηκαν και κατέληξαν στα εξής: 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω έκτακτων συνθηκών θα λειτουργήσουν το μήνα Αύγουστο ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (διεύθυνση: Μόσχου 2, Νέα Μάκρη).

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή