Σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ε.Σ.Ν.Μ. εναντίον του Α.Ο.Κ. Σπατών στις 21.30 στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Μάκρης

Με αφορμή τον πρώτο ποδηλατικό γύρο Δήμου Μαραθώνος αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, συγκεντρώσαμε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την ποδηλασία: 

Με νίκη υπέρ του ΕΣΝΜ ολοκληρώθηκε ο πρώτος επίσημος αγώνας της Γ' ΕΣΚΑ στο κλειστό γυμναστήριο Μαραθώνα "Καβαρνού". 

Ιστορικής σημασίας το αποψινό παιχνίδι της Γ'ΕΣΚΑ στο Κλειστό Γήπεδο Καβαρνού. 

Η παρουσίαση της νέας φανέλας και του χορηγού Marathon Village από τον ΜΕΣΜΑ

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα ΜΕΣΜΑ παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου 30/9 στο αθλητικό κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα την νέα φανέλα της ομάδας καθώς επίσης και τον μέγα χορηγό του για την σεζόν 2017-18, το Marathon Village. Ο Πρόεδρος του συλλόγου ΜΕΣΜΑ, Κοτταρίδης Γιώργος στην αρχική του τοποθέτηση μέσω της οποίας παρουσίασε την έναρξη της συνεργασίας καλωσόρισε το μεγάλο χορηγό και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα Προγράμματα του Συλλόγου, στο νέο πρόγραμμα ‘’Ένα με την ομάδα’’ καθώς επίσης έδωσε τα συγχαρητήρια του σε παίχτρια βόλεϊ του συλλόγου που πήρε μεταγραφή σε Α1 ομάδα. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς και προπονητές του συλλόγου και συμπλήρωσε ότι το σλόγκαν της νέας συνεργασίας είναι «Μία Ομάδα Ένα Όραμα». Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Κώστας Νησιώτης ιδιοκτήτης του Marathon Village ο οποίος ανέφερε την πρόθεση του να είναι κοντά στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Facebook Fanpage

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
Κύλιση στην Αρχή