Τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο του έκανε δικό του ο Λευτέρης Πετρούνιας στη Γλασκώβη.

Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια του Μαραθώνα και μιας από τις μεγαλύτερες στην Ανατολική Αττική.

Η καρδιά του ΜΕΣΜΑ χτυπάει δυνατά και ξεκινάει μια νέα συνεργασία με το MEDICAL ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ- ΡΑΦΗΝΑΣ και τον καρδιολόγο Μέξη Ευάγγελο όπου και θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν εξετάσεις triplex καρδιάς και αιματολογικές εξετάσεις για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΜΕΣΜΑ χωρίς ιδία συμμετοχή, με τη χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα. Έστω και ΜΗ κερδοσκοπικός σύλλογος, ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ συνεχίζει να παρέχει στους αθλητές και τις αθλήτριες του όλα τα εφόδια και την ασφάλεια που χρειάζονται για να αθλούνται κάτω από επαγγελματικά πρότυπα. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μέξη Ευάγγελο και το MEDICAL ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ-ΡΑΦΗΝΑΣ που στηρίζουν την προσπάθεια του ΜΕΣΜΑ για τη πρόληψη και βελτίωση της υγείας των αθλητών του συλλόγου.

Ενηλικιώθηκαν τα Βελερεφοντεια έκλεισαν τα 18!

Στην αγωνιστική πρεμιέρα του στο 2018, ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει τη συγκλονιστική πορεία του 2017 και ήδη πέρασε πρώτος στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή