Γράφει η Μαρία Δ. 

Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του Sapfo Deco ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του για όλους την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ.

Πριν αρχίσεις τα χάπια σε διάφορα χρώματα,  γιατί αισθάνεσαι πιεσμένος, με πολλές ευθύνες και ένα σούπερ γεμάτο πρόγραμμα κυρίως από το πρόγραμμα των παιδιών σου, συμβουλέψου αυτό τον οδηγό για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου εποικοδομητικά και κυρίως Αγχολυτικά!!

 

  • Μια άκρως αγχολυτική δραστηριότητα είναι οι κατασκευές και η αναπαλαίωση. Σε ένα και μόνο σεμινάριο, στο εξειδικευμένο εργαστήριο της Sapfo Deco, που βρίσκεται στη διασταύρωση της Ραφήνας, μπορείς να μάθεις να αναπαλαιώνεις τα παλιά σου έπιπλα ή να δημιουργείς τα δικά σου διακοσμητικά ή ο,τι άλλο βάλει ο νους σου.

Απλά, εύκολα και οικονομικά η Σαπφώ θα σου μάθει βασικές τεχνικές αν είσαι άπειρος ή εξειδικευμένες αν είσαι έμπειρος για να εφαρμόζεις τα πλέον διαδεδομένα και εύχρηστα χρώματα κιμωλίας Vintro. 

To πιο σημαντικό είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς καμία προετοιμασία στην επιφάνειά σου,  ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ και ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΙ.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει όλα τα υλικά που θα χρειαστείς για την εκμάθηση και θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι ΑΚΡΩΣ εθιστικό.

Μόλις ξεκινήσεις δεν μπορείς να σταματήσεις να δημιουργείς!!

Πληροφορίες για τα σεμινάρια στο 2294305200.

 

 

 

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα (ΜΕΣΜΑ) με γνώμονα πάντα την καλύτερη άθληση και την ασφάλεια των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου,

Έντυπη Έκδοση

Γράφει ο Σπύρος Παππάς

Ο Δήμος Μαραθώνος χρειάζεται, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, σταθερότητα, όραμα και προοπτική.Η φυσιογνωμία του Δήμου, το μέγεθος, η γεωγραφική του θέση, οι ανάγκες του και τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης της περιοχής μας, δημιουργούν άμεσα την ανάγκη μιας σύγχρονης οργάνωσης και λειτουργίας του,η οποία κρίνεται απαραίτητη και η οποία θα πρέπει να εξυπηρετεί: 

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή