Αφοι Ζουλάκη - Αποφράξεις & Εκκενώσεις Βόθρων - Ολες οι υπηρεσίες αναλυτικά

H εταιρία ΑΦΟΙ ΖΟΥΛΑΚΗ ΤΡΑΝΣ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στις αποφράξεις & τις εκκενώσεις βόθρων.

Τηλ.: 210 2447909
Ανατολική Αττική: Τηλ.: 22940 99383 
Υπόλοιπο Αττικής: Τηλ.: 210 2518280
Κιν.: 6947 701707
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με εμπειρία άνω των 30 ετών στο χώρο, η ΑΦΟΙ ΖΟΥΛΑΚΗ ΤΡΑΝΣ Ε.Π.Ε. παρέχει στον ιδιώτη, αλλά και τον επαγγελματία, ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποφράξεων και εκκενώσεων βόθρων. Είμαστε εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για απόλυτα καθαρές δουλειές, αναλαμβάνοντας από την αρχή μέχρι το τέλος οποιαδήποτε αποστολή μας αναθέσετε.

Στην ΑΦΟΙ ΖΟΥΛΑΚΗ ΤΡΑΝΣ Ε.Π.Ε., εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο, όσο άμεση ανάγκη κι αν έχετε. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς, έχοντας επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συνθηκών της εποχής μας. Στόχος της ΑΦΟΙ ΖΟΥΛΑΚΗ ΤΡΑΝΣ Ε.Π.Ε είναι να αποτελούμε, πάντα, την ιδανική λύση για τα προβλήματα των πελατών μας, ιδιωτών και επαγγελματιών.

Αναλαμβάνουμε εξυπηρέτηση εντός αλλά και εκτός Αττικής.  Με άρτια τεχνική κατάρτιση, πολύτιμη εμπειρία και άψογο επαγγελματισμό, και έχοντας ως αρωγό το σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό μας, δίνουμε οριστικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποφράξεων, άμεσα και οικονομικά.

Καλέστε τώρα την ΑΦΟΙ ΖΟΥΛΑΚΗ ΤΡΑΝΣ Ε.Π.Ε. και… ξενοιάστε, οριστικά, από αποφρακτικά προβλήματα πάσης φύσεως.
Αναλαμβάνουμε: 
 •  Αποφράξεις αγωγών

  Αποφράξεις αγωγών & σιφονιών όλων των τύπων, με 30ετή πείρα, συνέπεια & άψογη εξυπηρέτηση. Με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, πραγματοποιούμε και πιστοποιούμε τον καθαρισμό της απόφραξής σας.
 • Εκκενώσεις βόθρων

  Η διαδικασία εκκένωσης του βόθρου σας γίνεται αθόρυβα, αποφεύγοντας τη μόλυνση του περιβάλλοντος χώρου. Μετά το πέρας των εργασιών μας, αφήνουμε όλο το χώρο σας καθαρό.
 • Πλύσιμο βόθρων – στεγανών

  Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα το πλύσιμο του βόθρου σας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.
 • Αντλήσεις υδάτων

  Με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Τα βυτία μας διαθέτουν αντλίες υψηλής απόδοσης, για την πλήρη άντληση ακάθαρτων υδάτων.

 

 •  Μεταφορές ακάθαρτων υδάτων

  Μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της διαδικασίας άντλησης υδάτων, προβαίνουμε στη μεταφορά των ακάθαρτων υδάτων, με καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο.
 • Καθαρισμός Βιολογικών επεξεργασίας λυμάτων (για κατοικίες , ξενοδοχεία, επιχειρήσεις)

  Προβαίνουμε σε καθαρισμό του βιολογικού συγκροτήματος επεξεργασίας ακάθαρτων υδάτων, με βιολογικές μεθόδους καθαρισμού.Στόχος μας, η προστασία του υπεδάφους και του περιβάλλοντος.

 

 •  Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών

  Δώστε οριστικό τέλος στα προβλήματα των αγωγών και προλάβετε φράξιμο σωληνώσεων, δυσοσμία ζημιές και πλημμύρες.

 

 •  Έλεγχος αγωγών με κάμερα

  Ηλεκτρονικός έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Εντοπίζουμε έτσι οποιαδήποτε βλάβη, διαρροή, σπάσιμο ή καθίζηση των αγωγών σας και το ακριβές σημείο στο οποίο έχει φράξει η διέλευση του νερού.
 • Απολυμάνσεις / Απεντομώσεις
 •  Καθαρισμοί κτηρίων & Καθαρισμοί δεξαμενών πετρελαίου
 • Καθαρισμοί λιποσυλλεκτών

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άντληση και τον καθαρισμό των λιποσυλλεκτών βιομηχανιών, ξενοδοχείων, εστιατορίων με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, χρησιμοποιώντας υψηλής πιέσης ζεστού νερού

Τηλ.: 210 2447909
Ανατολική Αττική: Τηλ.: 22940 99383 
Υπόλοιπο Αττικής: Τηλ.: 210 2518280
Κιν.: 6947 701707
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεκτές οι πληρωμές με κάρτα με χρήση POS

Σας παρέχουμε επίσης την διευκόλυνση πληρωμής μέσω δόσεων.

Rate this item
(1 Vote)

Facebook Fanpage

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρα συνεργατών και αναγνωστών, τα οποία δημοσιεύονται με ευθύνη του συντάκτη του άρθρου κάθε φορά, και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές.
 
Για την δημοσίευση άρθρου, Δελτίου Τύπου, ενημέρωσης, παραπόνου κλπ. επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 
Τηλ.: 2103009878
Κιν.: 6947916568 
Viber: 6947916568
Κύλιση στην Αρχή